• چهارشنبه / ۱ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۱:۰۸
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403120100246
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

سرپرست اداره راه و شهرسازی شهرستان خبر داد

ساخت بیش از ۱۰۰۰ واحد ویلایی طرح نهضت ملی مسکن در سیب و سوران

ساخت بیش از ۱۰۰۰ واحد ویلایی طرح نهضت ملی مسکن در سیب و سوران

ایسنا/سیستان و بلوچستان سرپرست اداره راه و شهرسازی سیب و سوران از پیشرفت ۶۵ درصدی عملیات آماده سازی سایت ۲۴ هکتاری شهر هیدوچ این شهرستان خبر داد.

محمد نعیم پارسه در گفت وگو با ایسنا، افزود: این پروژه از تابستان سالجاری با اعتبار ۲۶۰ میلیارد ریال آغاز شده بود که در حال حاضر با پیشرفت فیزیکی بیش از ۶۵ درصد به مرحله جدول گذاری معابر رسیده است.

وی ادامه داد: در مجموع ۱۰۷ هکتار زمین برای ساخت یک‌هزار و ۳۰۰ واحد ویلایی طرح نهضت ملی مسکن در شهرستان سیب و سوران در نظر گرفته شده است که عملیات آماده سازی این اراضی در حال انجام است.

سرپرست اداره راه و شهرسازی سیب و سوران با بیان اینکه در سایت های طرح نهضت ملی مسکن فضای مذهبی، فضای سبز، آموزشی و درمانی پیش بینی شده است، گفت: بعد از اتمام آماده سازی سایت ها اراضی به صورت ویلایی به شهروندان واگذار می شود چرا که باور بر این است که مشارکت مردم در این الگوی ساخت، سرعت و کیفیت ساخت را افزایش خواهد داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha