• چهارشنبه / ۱ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۰:۵۶
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1403120100228
  • خبرنگار : 50604

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق گلستان خبر داد

تعیین تکلیف مابه‌التفاوت یارانه قیمت فروش تکلیفی برق با هزینه تمام‌ شده در بودجه سال ۱۴۰۴

تعیین تکلیف مابه‌التفاوت یارانه قیمت فروش تکلیفی برق با هزینه تمام‌ شده در بودجه سال ۱۴۰۴

ایسنا/گلستان مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق گلستان از تعیین تکلیف مابه‌التفاوت یارانه قیمت فروش تکلیفی برق با هزینه تمام‌ شده در بودجه سال ۱۴۰۴ خبر داد و افزود: این اقدام که پیگیری‌های مستمر مسئولان استانی و همراهی دستگاه قضایی به نتیجه رسیده است، می‌تواند به ارتقای کیفیت شبکه توزیع و خدمات‌رسانی بهتر به مردم استان کمک کند.

سیداحمد موسوی امروز چهارشنبه اول اسفند با اشاره به تعامل مثبت و سازنده استاندار، نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، مسئولان ارشد استان و سازمان های قضایی و امنیتی، از تأثیر این همکاری‌ها در بهبود وضعیت صنعت برق گلستان خبر داد.

وی بیان کرد: همکاری نزدیک وزارت نیرو با استاندار گلستان، معاونین ایشان، دستگاه قضایی، نیروهای انتظامی، نیروهای امنیتی و اطلاعاتی و نمایندگان مجلس، منجر به اتخاذ تصمیمات راهبردی و مؤثری در حوزه صنعت برق شده است که این اقدامات در آینده‌ای نزدیک تأثیرات مثبت خود را در استان نشان خواهد داد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان گلستان با تقدیر از حمایت‌های استاندار گلستان، معاونین وی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و دستگاه قضایی افزود: رفع مشکلات صنعت برق در استان، تنها با هم‌افزایی و تعامل سازنده بین دستگاه‌های اجرایی، استانداری، نمایندگان مجلس، سازمان‌های قضایی، نیروهای نظامی و انتظامی و دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی امکان‌پذیر است.

موسوی اضافه کرد: خوشبختانه، استاندار و تیم مدیریتی ایشان با درک اهمیت این موضوع، نقش فعالی در پیگیری مسائل مربوط به برق استان داشته‌اند. همچنین، همراهی دستگاه قضایی و حمایت نیروهای امنیتی و اطلاعاتی در مقابله با چالش‌های حوزه برق، از جمله سرقت تجهیزات و تأسیسات برقی، کمک شایانی به پایداری شبکه و ارائه خدمات بهتر به مردم استان کرده است.

این مقام مسئول همچنین از تعیین تکلیف مابه‌التفاوت یارانه قیمت فروش تکلیفی برق با هزینه تمام‌ شده در بودجه سال ۱۴۰۴ خبر داد و افزود: این اقدام که با همکاری مجلس شورای اسلامی، پیگیری‌های مستمر مسئولان استانی و همراهی دستگاه قضایی به نتیجه رسیده است، می‌تواند به بهبود وضعیت مالی شرکت‌ توزیع برق، ارتقای کیفیت شبکه توزیع و خدمات‌رسانی بهتر به مردم استان کمک شایانی کند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شرکت برق گلستان، وی تأکید کرد: ما در استان گلستان با تمام توان در راستای تحقق اهداف وزارت نیرو و بهبود وضعیت صنعت برق تلاش خواهیم کرد و از حمایت‌های استاندار محترم، معاونین ایشان، نمایندگان مجلس، دستگاه قضایی، نیروهای انتظامی و نیروهای امنیتی و اطلاعاتی قدردانی می‌کنیم. بدون شک، این هم‌افزایی، مسیر توسعه و پیشرفت صنعت برق استان را هموارتر خواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha