علی باقری صبح امروز اول اسفند در دهمین جلسه کارگروه تنظیم بازار کرمان با اشاره به وضعیت تولید و ذخایر مرغ در استان اظهار کرد: در حال حاضر ۲۰۰ تن گوشت مرغ در سردخانههای استان ذخیره شده و ۱۸۰ تن دیگر نیز در مسیر ورود به استان است. با این حال، با کمبود ظرفیت سردخانهای مواجه هستیم.
وی با بیان اینکه ۱۳ کشتارگاه طیور در استان فعالیت دارند، افزود: میزان تولید روزانه گوشت مرغ در استان بین ۱۰۰ تا ۲۱۰ تن متغیر است، در حالی که میانگین مصرف روزانه استان ۱۸۰ تن برآورد میشود. از آنجا که میزان مصرف نوسان دارد، تولید نیز متناسب با این تغییرات تنظیم میشود.
باقری تأکید کرد که بر اساس برنامهریزیهای انجامشده، هیچ مشکلی در تأمین مرغ استان تا ۱۵ فروردینماه ۱۴۰۴ وجود نخواهد داشت.
انتهای پیام
نظرات