• چهارشنبه / ۱ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۰:۳۵
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1403120100196
  • خبرنگار : 50177

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع برق استان:

ناترازی انرژی در لرستان نداریم

ناترازی انرژی در لرستان نداریم

ایسنا/لرستان مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع برق لرستان گفت: ناترازی انرژی در استان نداریم، اما به دلیل کمبود سوخت در نیروگاه‌ها، رعایت الگوی مصرف توسط شهروندان ضروری است.

قباد رستمی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: دو انرژی گاز و برق در این برهه وابستگی شدید به هم دارند و رعایت مصرف گاز و برق از سوی مردم ضرورت دارد. در کشور ناترازی به لحاظ انرژی برق نداریم، ناترازی برق در تابستان اتفاق می‌افتند.

وی بیان کرد: یکی از دلایل خاموشی‌ها کمبود سوخت گاز، گازوئیل و ازت در نیروگاه‌هاست. به دلیل این کمبود ۲۰ درصدی میزان مصرف برق و گاز باید به نسبت آن کاهش یابد.

او افزود: در ۱۰ روز آینده که شرایط جوی در استان بهتر شود، دیگر خاموشی نخواهیم داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha