• چهارشنبه / ۱ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۰:۰۹
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403120100160
  • خبرنگار : 71415

مدیرعامل بزرگترین شرکت نظامی آلمان: انبارهای سلاح اتحادیه اروپا خالی هستند

مدیرعامل بزرگترین شرکت نظامی آلمان: انبارهای سلاح اتحادیه اروپا خالی هستند

شرکت تسلیحات‌ سازی بزرگ آلمان هشدار داد اتحادیه اروپا انبارهای تسلیحات خود را به دلیل پشتیبانی از اوکراین خالی کرده و خود را در معرض تهدید بالقوه روسیه قرار داده است.

به گزارش ایسنا، «آرمین پاپرگر»، مدیر عامل شرکت «راین‌متال»،‌ بزرگ‌ترین شرکت تسلیحات‌سازی آلمان در مصاحبه‌ای هشدار داد اتحادیه اروپا به سبب جنگ اوکراین انبارهای تسلیحاتی خود را خالی کرده و باید هزینه‌های تولید تسلیحات خود را به دلیل آنچه او تهدید ادعایی روسیه خواند، افزایش دهد.

مدیر عامل راین متال این هشدار را در مصاحبه با فایننشال تایمز و در پی دور جدیدی از تلاش‌های آمریکا و روسیه برای مذاکرات میان خود مطرح ساخت؛ هیات‌های مذاکره کننده دو کشور در این راستا روز سه‌شنبه برای اولین بار از زمان شروع جنگ اوکراین نشستی را با یکدیگر برگزار کردند.

پاپرگر که رهبری یکی از سرشناس‌ترین شرکت‌های تسلیحات سازی غربی تامین کننده تجهیزات نظامی برای کی‌یف را بر عهده دارد در مصاحبه با فایننشال تایمز در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ گفت حتی اگر مذاکرات صلح برای اوکراین منجر به آتش‌بس در این کشور شود تقاضای بالایی برای تسلیحات در منطقه وجود دارد.

او همزمان نسبت به پایین آمدن شدید ذخایر تسلیحات در انبارهای متحدان غربی اوکراین در منطقه هشدار داده و گفت: «اروپایی‌ها و اوکراینی‌ها هیچ چیز در انبارهای خود ندارند.»

مدیر عامل شرکت راین‌متال در ادامه تصریح کرد: «حتی اگر جنگ در اوکراین متوقف شود اشتباه است که فکر کنیم یک آینده بسیار صلح‌آمیز خواهیم داشت.»

مدیر عامل راین‌متال گفت هر چند در فاصله بین ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۴  بودجه نظامی اتحادیه اروپا بیش از ۳۰ درصد افزایش پیدا کرده باز هم این میزان افزایش برای رسیدگی به چالش‌های امنیتی کنونی کافی نیست.

او ادعا کرد شرکت تحت امر او حتی اگر که آتش‌بسی برای جنگ اوکراین برقرار شود سودآوری خواهد داشت چون سرمایه‌گذاری‌های بلوک اروپایی در زمینه تامین تسلیحات به دلیل رویارویی با تهدید ادعایی روسیه ادامه می‌یابد.

پاپرگر از کشورهای اتحادیه اروپا از بابت سرمایه‌گذاری کم در دهه‌های گذشته در بخش نظامی انتقاد و تاکید کرد به همین دلیل بوده که آنها از مذاکرات روز سه‌شنبه آمریکا و روسیه در ریاض کنار گذاشته شده‌اند.

نه اوکراین و نه متحدان اروپایی‌ واشنگتن در ناتو دعوت به نشست هیات‌های آمریکا و روسیه در ریاض نشدند؛ در نتیجه این نشست طرفین توافقی را به منظور شروع فرآیند حل وفصل جنگ اوکراین حاصل کردند.

اخیرا «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا  از تمایل واشنگتن برای به حداقل رساندن مداخله نظامی آمریکا در اوکراین به مجرد حصول یک توافق آتش‌بس و اینکه حمایت‌های مالی و لجستیکی را از اوکراین برداشته و متحدان منطقه‌ای را به جای آمریکا مسئول این حمایت‌ها کند خبر داد.

چند روز قبل «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین گفت کشورش بدون تضمین‌های امنیتی ناتو مجبور به گسترش ارتش خود و رساندن تعداد سربازانش به ۱.۵ میلیون نفر داشته در حالی که برای حفظ این سربازان نیازمند افزایش ۵۰ درصدی بودجه نظامی خود می‌شود.

شرکت تسلیحات سازی راین‌متال یکی از بزرگترین نفع برندگان از روند افزایش بی‌ثباتی جهانی است.

پاپرگر به فایننشال تایمز گفت انتظار دارد فروش سالانه شرکت او در عرض پنج سال آینده به چیزی بین ۳۰ میلیارد یورو و ۴۰ میلیارو یورو (بین ۳۲ تا ۴۳ میلیارد دلار) برسد. این در حالی است که فروش این شرکت در سال ۲۰۲۱ قبل از در گرفتن جنگ در اوکراین، شش میلیارد دلار گزارش شده بود.

این تسلیحات‌ساز بزرگ آلمانی پیش از این بیان داشته که جنگ اوکراین «به میزان چشمگیری عملکرد تجاری را ارتقا داده است.»

مسکو بارها ارسال محموله‌های کمک تسلیحاتی غرب برای اوکراین را محکوم و تاکید کرده که این کار تنها باعث به طول انجامیدن هر چه بیشتر جنگ بدون تغییر دادن نتیجه آن و همچنین افزایش ریسک جنگ میان روسیه و ناتو خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha