به گزارش ایسنا، ۲ منبع امنیتی مصر به رویترز گفتند که انتظار میرود عبدالفتاح السیسی، رئیسجمهور مصر پنجشنبه به ریاض سفر کند و در آنجا درباره طرح عربی برای غزه که ممکن است شامل کمک ۲۰ میلیارد دلاری کشورهای منطقه برای بازسازی نوار غزه باشد، گفتوگو کند.
به گزارش رویترز، انتظار میرود کشورهای عربی درباره طرح پس از جنگ غزه برای مقابله با پیشنهاد «دونالد ترامپ»، رئیسجمهور آمریکا برای بازسازی غزه تحت کنترل آمریکا و آواره کردن فلسطینیها از آنجا، گفتوگو کنند؛ چشماندازی که خشم رهبران منطقه را برانگیخته است.
بر اساس گزارش این خبرگزاری، چهار منبع آگاه گفتند که «عربستان سعودی، مصر، اردن، امارات و قطر پیش از ارائه آن به نشست سران کشورهای عربی که قرار است در چهارم مارس در قاهره برگزار شود، در مورد طرح عربی در ریاض گفتوگو خواهند کرد».
رهبران کشورهای عربی از جمله اردن، مصر، امارات متحده عربی و قطر قرار است روز جمعه در عربستان سعودی که رهبری تلاشهای عربی در مورد طرح ترامپ را بر عهده دارد، دیدار کنند، هرچند برخی منابع گفتند که تاریخ آن هنوز تایید نشده است.
پیشنهاد اعراب، که بیشتر بر اساس طرح مصر است، شامل تشکیل کمیته ملی فلسطین برای اداره غزه بدون مشارکت حماس و مشارکت بینالمللی در بازسازی بدون جابهحایی فلسطینیان از نوار غزه است.
منابع مصری به رویترز گفتند که بحثها در مورد میزان کمک مالی به منطقه همچنان ادامه دارد و خاطرنشان کردند که این طرح شامل بازسازی در یک دوره سه ساله است.
انتهای پیام
نظرات