• سه‌شنبه / ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ / ۲۰:۴۹
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1403113022708
  • خبرنگار : 71621

کی‌یف: ترامپ جا پای بایدن و اوباما گذاشت

کی‌یف: ترامپ جا پای بایدن و اوباما گذاشت

یک مقام ارشد اوکراینی روز سه‌شنبه از «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا به دلیل آغاز مذاکرات با روسیه بدون حضور اوکراین انتقاد کرد.

به گزارش ایسنا، یک مقام ارشد اوکراینی به خبرگزاری فرانسه گفت: «هم اوباما پیش از سال ۲۰۱۴ و هم بایدن پیش از جنگ با پوتین در رابطه با همه بدون حضور خود آن‌ها - مثلا درباره اروپا بدون حضور اروپا - صحبت کردند.»

او ادامه داد: «کسی در تیم ترامپ نیز او را به نحوی هدایت کرده که جا پای آن‌ها بگذارد. این تنها اشتهای پوتین را بیشتر خواهد کرد.»

ساعاتی پیش گفت‌وگوهایی میان آمریکا و روسیه در ریاض انجام گرفت.

 «یوری اوشاکوف» دستیار کرملین در اینباره به کانال ۱ روسیه گفت: «به عقیده من، مذاکرات بین مقام‌های روسی و آمریکایی بد نبود.»

وی افزود، طرف‌های شرکت‌کننده گفت‌وگویی جدی درباره همه مسائل داشتند و پیش از نشست بین ولادیمیر پوتین و دونالد ترامپ، روسای جمهور روسیه و آمریکا، تلاش‌های جدی ضرورت دارد.

پیشتر وب‌سایت خبری بلومبرگ بدون ارائه جزئیات بیشتر گزارش داده بود که مذاکرات در حال انجام روسیه و آمریکا می‌تواند راه را برای دیدار ترامپ و پوتین در عربستان سعودی «در هفته آینده» هموار کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha