این کنگره با هدف تبادل ایدهها، مفاهیم، تکنیکها، آزمایشها و برنامههای کاربردی دستگاههای ارتباطی موبایل مانند تلفنهای همراه، کامپیوترها و رایانههای شخصی جیبی در استفاده از خدمات و اطلاعات بهداشت و سلامت به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در مجتمع فرهنگی - رفاهی دانشگاه شیراز طی روزهای ۳۰ بهمن تا دوم اسفند در حال برگزاری است.
رئیس کنگره بینالمللی سلامت همراه در این مراسم با اشاره به اینکه این کنگره برای اولین بار در سال ۱۳۹۴ در شیراز برگزار شد، اظهار کرد: این کنگره با گذشت ۹ سال دستاوردهای بزرگی در داخل و خارج کشور داشته و اتفاقات مهمی را رقم زده و امسال نیز شمین همایش در شیراز برگزار شده است.
کامران باقری لنکرانی با تصریح اینکه فناوریهای مرتبط با سلامت همراه میتوانند در دسترسی به خدمات بهداشت برای مناطق دوردست، بحرانها، اقشار آسیبپذیر، افزایش آگاهی، سلامت و کاهش هزینههای درمانی کمککننده باشند، گفت: امروزه تلفن همراه، تأثیر خود را در نظام سلامت نشان داده و میتواند تغییرات بزرگی در این حوزه ایجاد کند، لذا استفاده صحیح از ظرفیت تلفن همراه در حوزههای مختلف دارای اهمیت ویژه است.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیان کرد: ۳۵۰ هزار نرمافزار سلامت همراه در سطح جهانی وجود دارد که ۲۵۰ نرمافزار جدید به صورت روزانه به آن افزوده میشود و این امر نشانه علاقهمندی گسترده به این مقوله است.
وی با تأکید بر اینکه تاکنون حدود هزار و ۸۰۰ نرمافزار سلامت در کشور ثبت شده، که از این تعداد ۴۵۰ نرمافزار به درآمدزایی رسیده است، گفت: با برنامهریزی مناسب میتوان از این ظرفیت، استفاده بهتر و بیشتری صورت بگیرد.
باقری لنکرانی اظهار کرد: موضوع سلامت همراه همواره با چالشهایی مانند حفظ حریم دادهها، امنیت خصوصی آنها، استانداردها، کمبود زیرساختها لازم روبهروست در صورتی که سلامت همراه میتواند در بهبود خدمات بسیار اثرگذار باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در ادامه این مراسم با بیان اینکه این کنگره بینالمللی سلامت همراه ارتباطی که سالها میان حوزه فناوری و علوم پزشکی کم شده بود را دوباره زنده کرده است، گفت: میتوان با انتقال تجارب از پیشرفتهای حوزه سلامت دیجیتال به نفع سلامت جامعه و مردم بهره برد.
سید بصیر هاشمی با تصریح اینکه پیشرفتهای حوزه فناوری سریع و توسعهیافته است و باید در حوزه سلامت دیجیتال بهروز شویم، اظهار کرد: کنگره بینالمللی سلامت همراه کمک زیادی به سرعت و دقت در حوزه پزشکی میکند و اگر به درستی از آن استفاده شود به نتایج خوبی خواهد رسید.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: در کنگره بینالمللی سلامت همراه، روباتیک، مشاوره، هوش مصنوعی، دیجیتال سلامت و موضوعات دیگر مطرح است. با توجه به سرعت پیشرفتهای اخیر فناوری، اگر خود را در این زمینهها بهروز نکنیم عقب میافتیم.
به گزارش ایسنا، ششمین کنگره بینالمللی سلامت با ۹ کارگاه آموزشی، پنج میزگرد علمی آموزشی، ۱۲۹ سخنران داخلی و ۱۶ سخنران خارجی در حال برگزاری است.
همچنین زمینههای کاربرد پزشکی از راه دور برای گروههای رادیولوژی، جراحی و مشاوره؛ سلامت همراه و هوش مصنوعی در تغذیه و اصلاح سبک زندگی؛ سلامت همراه در پیشگیری، تشخیص و درمان مشکلاتی نظیر بیماریهای گوارشی، پیوند اعضاء، دیابت و فشارخون بالا؛ اینترنت اشیا و گجتها در پایش سلامت؛ سلامت همراه و گروههای آسیبپذیر مانند سالمندان، اطفال و معلولان مورد بررسی قرار میگیرد.
در این کنگره ۴۶۲ مقاله به دبیرخانه ششمین کنگره بینالمللی سلامت همراه ارسال شده که از این تعداد ۳۹۱ مقاله پذیرفته شده و ۸۵ مورد به صورت سخنرانی و ۳۳۳ مقاله نیز به صورت پوستر ارائه میشود.
هدف اصلی این کنگره، ایجاد بستری برای معرفی و تبادل آخرین دستاوردها در حوزه فناوریهای سلامت همراه است. این فناوریها شامل استفاده از تلفنهای همراه، کامپیوترها و رایانههای جیبی برای ارائه خدمات و اطلاعات سلامت میشود.
همزمان با برگزاری ششمین کنگره بینالمللی سلامت همراه در شیراز، به منظور معرفی توانمندیها و دستاوردهای نوین در حوزه سلامت دیجیتال، نمایشگاهی با همین موضوع در غرفههای مختلف دایر شده است.
این نمایشگاه فضایی مناسب برای شرکتهای دانشبنیان، کسب و کارهای نوپا، استارتاپها و تولیدکنندگان اپلیکیشنهای موبایلی و نرمافزارهای سیستمی حوزه سلامت، فراهم کرده تا آخرین نوآوریها و محصولات خود را به نمایش بگذارند.
انتهای پیام
نظرات