سید عیسی سهرابی امروز (۳۰ بهمن) در جلسه ستاد اجرایی و برنامهریزی هفته امور تربیتی در لرستان با تأکید بر نقش خانوادهها در فرآیند تربیتی، اظهار کرد: برنامهها صرفاً نباید تکرار برنامههای سالهای گذشته باشد. لازم است نگاه ما به تربیت، نگاهی جامع و تحولگرا باشد که همه سطوح جامعه را در بر بگیرد.
وی خاطرنشان کرد: خانواده بهعنوان نهاد اساسی تربیت، باید بهطور جدی در برنامهها دیده شود. اگر میخواهیم اثرگذاری بیشتری داشته باشیم، مدارس باید فعالانه در این برنامهها مشارکت کنند و محتوای برنامهها متناسب با نیازهای روز دانشآموزان باشد.
مدیرکل آموزشوپرورش لرستان همچنین بر ضرورت خلاقیت در اجرای برنامههای هفته امور تربیتی تأکید کرد و افزود: تعامل و همفکری، مسیر برنامهریزی را پویاتر میکند. استقبال از دیدگاههای متنوع، به این معناست که ما به ظرفیتهای فکری موجود در بدنه آموزشوپرورش باور داریم و معتقدیم که خلاقیت جمعی میتواند اثربخشی برنامهها را افزایش دهد.
سهرابی اضافه کرد: گاهی یک ایده خلاقانه از سوی معلمان یا حتی دانشجو معلمان میتواند نگاه جدیدی به برنامهها بدهد و کیفیت اجرای آنها را ارتقا دهد؛ بنابراین، باید فضایی ایجاد کنیم که امکان ارائه ایدههای نو در برنامههای پرورشی و تربیتی فراهم شود.
امین رسولی، معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزشوپرورش لرستان نیز در این جلسه ضمن تشریح برنامههای هفته امور تربیتی، گفت: رویکرد ما در این برنامهها، مدرسهمحوری است؛ یعنی تمام فعالیتها باید با مشارکت مدارس و بر اساس نیازهای دانشآموزان طراحی و اجرا شود.
وی ادامه داد: برنامههای روزشمار هفته امور تربیتی، متناسب با اهداف پرورشی تنظیم شده و تلاش میکنیم از ظرفیتهای مختلف برای اجرای آنها استفاده کنیم.
در این جلسه، اعضای ستاد به بیان نظرات و پیشنهادهای خود پرداختند تا برنامههای هفته امور تربیتی با رویکردی نو و اثربخش برگزار شود.
انتهای پیام
نظرات