• سه‌شنبه / ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۱:۱۶
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 1403113022185
  • خبرنگار : 71956

رئیس سازمان ملی کارآفرینی مطرح کرد

تامین مالی جمعی بهترین روش برای توسعه اقتصادهای محلی و بومی

تامین مالی جمعی بهترین روش برای توسعه اقتصادهای محلی و بومی

رئیس سازمان ملی کارآفرینی ایران گفت: امروز تامین مالی جمعی یکی از بهترین روش‌های توسعه اقتصادهای بومی و محلی در کشورهاست.

به گزارش ایسنا، حسین سلاح ورزی امروز (سه شنبه) در اولین همایش ملی تامین مالی جمعی گفت: امروز تامین مالی جمعی یک روش جدید در اکوسیستم مالی دنیاست و در کشور ما نیز سابقه طولانی مدتی ندارد. 

وی با اشاره به لزوم تامین مالی و کمبود آن در اقتصاد کشور گفت: از ابتدای شروع پایش طرح تامین مالی جمعی، یکی از سه مشکل اصلی، دشواری در تامین مالی و کمبود ابزارهای تامین مالی شناسایی شد؛ بنابراین هر ابزاری که به تامین مالی کمک کند، در رشد اقتصادی اثر گذار خواهد بود. علاوه بر این تامین مالی جمعی نقش مهمی در توسعه اقتصادهای محلی و بومی دارد و حتی می‌تواند باعث افزاش سرمایه در تملک ردیف دارایی‌های بودجه شود. 

رئیس سازمان ملی کارآفرینی ادامه داد: امروز و در حال حاضر بیش از ۳۰ سکوی تامین مالی جمعی در کشور ایجاد شده اما هنوز از نظر مقررات جای کار دارد. برای مثال تنها از مدل و روس بدهی محور تامین مالی جمعی استفاده شده و روش‌ها و مدل‌های دیگر تامین مالی جمعی هنوز مورد استقبال قرار نگرفته است.

سلاح ورزی در پایان گفته‌های خود تاکید کرد: بی شک باید بتوانیم از ظرفیت تامین مالی جمعی در کشور نهایت استفاده را داشته باشیم، چراکه این روش نقش مهمی در چرخه زنجیره تولید داخلی و رشد اقتصادی ایفا می‌کند.

در بخش دیگری از این همایش، علیرضا دلیری - عضو شورای راهبردی سازمان ملی کارآفرینی ایران - نیز گفت: به طور کلی، چهار روش و محور تامین مالی شامل بدهی یا وام، تامین مالی جمعی از طریق سهام، تامین مالی با هدف خیریه و تامین مالی با هدف پاداش وحود دارد. اما تا امروز و در کشور ما بحث تامین مالی تنها از طریق تامین مالی بدهی یا وام بوده و جا دارد که از روش‌هایی متنوع‌تر تامین مالی جمعی استفاده شود.

وی ادامه داد: بیش از ۵۰ نوع روش منابع تامین مالی در جهان وجود دارد و شرایط تامین مالی برای هر فعالیتی، روش خود را می‌طلبد. با این حال در گذشته به روش‌های نوین تامین مالی در کشور توجه ویژه‌ای نشد اما برخی روش‌های جدید در سال‌های اخیر برنامه‌ریزی شد که تامین مالی جمعی یکی از این طرح‌ها در کشور است.

دبیر همایش ملی کارآفرینی خاطر نشان کرد: تامین مالی جمعی از روش‌های جذابی است که در کشور نسبت به دیگر روش‌های جدید بهتر جواب داد. از طرفی در کشور ما با توجه به نرخ تورم و وقوع مسائل غیر قابل پیش بینی، زمان برای تامین مالی حیاتی است، بنابراین روشی که بهتر به نتیجه برسد، بیشتر از دیگر ابزارهای تامین مالی مقبولیت خواهد یافت.

دلیری اظهار کرد: در ابتدا، فعالیت تامین مالی جمعی در کشور با دو میلیارد تومان آغاز شد و امروز بیش از ۱۰۰۰ پروژه در کشور به صورت کامل تامین مالی شده است و این روش سودآوری بیشتری دارد که باعث می‌شود سرمایه‌گذاران در تامین مالی جمعی بیشتر منتفع شوند. 

وی در پایان گفت: با این حال در حال حاضر نبود یک پلتفرم جامع برای تامین مالی از کمبودهایی است که در حوزه تامین مالی احساس می‌شود. در صورت فراهم شدن بستر یک پلتفرم جامع تامین مالی می‌توان نقدینگی را به بهترین روش و در بهترین محل تامین مالی جمعی، تخصیص داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۱۲-۰۱ ۲۱:۱۲

صحبت .و نظر آقای سلاحورزی بسیار خوب است اگر مردم بهم اعتماد کنند.و اتحاد و سرمایه گذاری کنند در هر شهر و روستا بسیار هم عالی می باشد.اگر درست انجام شود. عده‌ای مافیا در آنها رخنه نکنند.خیلی هم خوب می باشد..و