• سه‌شنبه / ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ / ۰۷:۵۵
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1403113021977
  • خبرنگار : 71402

آزادی آمریکایی زندانی در روسیه پیش از مذاکرات ریاض

آزادی آمریکایی زندانی در روسیه پیش از مذاکرات ریاض

رسانه آمریکایی گزارش داد، روسیه یک زندانی آمریکایی را پیش از مذاکرات با ایالات متحده که قرار است در ریاض برگزار شود، آزاد کرد.

به گزارش ایسنا، روزنامه آمریکایی نیویورک‌تایمز گزارش داد که دولت روسیه روز دوشنبه یک شهروند آمریکایی را که به اتهام داشتن مقدار کمی ماری‌جوانا بازداشت شده بود، آزاد کرد.

این اقدام در آستانه مذاکرات میان مقامات روسیه و ایالات متحده در عربستان سعودی صورت گرفت.

«کالب بایرز وین» ۲۸ ساله، در تاریخ ۷ فوریه در فرودگاه ونوکوو مسکو هنگام بازرسی چمدان‌ها بازداشت شد. پیش از آن مأموران گمرک فرودگاه مسکو در چمدان او مربای حاوی کانابیس پیدا کردند.

این تحولات در شرایطی انجام می‌شود که سخنگوی کرملین اعلام کرد که مذاکرات امروز سه‌شنبه در عربستان سعودی با هدف ترمیم روابط میان مسکو و واشنگتن انجام می‌شود و «بنابراین برخی رویدادها را می‌توان در این چارچوب در نظر گرفت.»

تنش‌های آمریکا و روسیه در دوره بایدن

در دوره ریاست‌جمهوری جو بایدن، روابط آمریکا و روسیه به شدت پرتنش بوده است. از تحریم‌های گسترده علیه مسکو به دلیل حمله به اوکراین گرفته تا اخراج دیپلمات‌ها و متهم کردن روسیه به مداخله در انتخابات آمریکا، این تنش‌ها افزایش یافتند.

واشنگتن همچنین روسیه را به انجام حملات سایبری علیه زیرساخت‌های آمریکایی متهم کرد. در مقابل، مسکو آمریکا را به تلاش برای تضعیف امنیت روسیه و گسترش ناتو در شرق اروپا متهم کرده است.

حال در دوره دوم ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ، که اخیرا آغاز شده، به نظر می‌رسد برخی از این تنش‌ها کاهش یافته‌اند. به‌تازگی گزارشی منتشر شده که نشان می‌دهد روسیه زندانی دیگری از آمریکا را آزاد کرده است، که ممکن است نشانه‌ای از تغییر رویکرد در روابط دو کشور باشد.

کاخ سفید روز سه‌شنبه ۲۳ بهمن هم اعلام کرد که «مارک فوگل» آموزگار آمریکایی که در روسیه بازداشت شده بود، پس از آزادی از زندان در راه بازگشت به ایالات متحده است. او که از حدود چهار سال پیش به اتهام قاچاق مواد مخدر در روسیه بازداشت شده بود، در جریان «مبادله‌ای» با مسکو آزاد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha