به گزارش ایسنا؛ وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی، «ابوالفضل واحدی» را به عنوان « معاون آموزشی وزارت علوم » منصوب کرد.
در حکم حسین سیمایی، وزیر علوم، خطاب به ابوالفضل واحدی آمده است:
«نظر به مراتب تعّهد، تخصّص و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان «معاون آموزشی وزارت علوم » منصوب میشوید. از جنابعالی انتظار دارد با توکل به خداوند سبحان مسئولیت آن معاونت را بر پایه قوانین، سیاستها و برنامههای مصوب و سند دانشگاه اسلامی به انجام رسانید.
امیدوار است با پیروی از آموزههای اسلامی، مبانی علمی، راهبرد دولت وفاق ملی و با جلب همکاری دانشگاهیان و صاحب نظران، وظایف محوله را به نحو شایسته انجام دهید. توفیق و سربلندی روز افزون جنابعالی را از درگاه خداوند متعال خواستارم».
ابوالفضل واحدی متولد ( ۱۳۴۵ تهران) عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران در مرتبه استاد است
وی ۴ عنوان کتاب تخصصی تالیف و ترجمه نموده و بیش از ۲۷۰ مقاله علمی و تحقیقی در مجلات معتبر تخصصی و مجموعه مقالات کنفرانس های بین المللی منتشر نموده است و در راستای کاریست دانش و نتایج تحقیقات در صنعت، ایشان پروژه های متعدد صنعتی را به انجام داده است.
وی رئیس انجمن علمی ماشین های الکتریکی و محرکه ایران، عضو کارگروه تخصصی مهندسی برق وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران عضو کمیته راهبردی تدوین سند ملی فناوری ماشینهای الکتریکی، عضو کمیته ملی استاندارد ماشینهای الکتریکی عضو هیئت تحریریه مجلات تخصصی مانند مجله مهندسی برق و الکترونیک ایران و عضو ارشد انجمن مهندسین برق و الکترونیک IEEE میباشد.
انتخاب به عنوان استاد نمونه کشوری در سال ۱۴۰۱، استاد سرآمد آموزشی دانشکده مهندسی برق در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ ، انتخاب بعنوان رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد برگزیده هدایت شده توسط انجمنهای علمی، کسب عنوان مقاله برتر در کنفرانس بین المللیICEMD۲۰۲۳، کسب جایزه اختراع ماشین شار محوری سیم پیچ حلقوی و جایزه اختراع دستگاه تصفیه سیار برای استریل و ضد عفونی کردن آب توسط کمیته BIXPO از افتخارات و جوایز استاد میباشد
از سوابق اجرایی ابوالفضل واحدی می توان به دو دوره معاون آموزشی دانشگاه، معاون پژوهشی و روابط بین الملل پردیس دانشگاه ، مدیر گروه قدرت و مدیر آموزش های آزاد دانشگاه، عضو حقیقی هیات ممیزه مرکزی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نماینده وزارت علوم در هیات ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی و مشاور مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت ریاست جمهوری اشاره نمود.
همچنین در حکمی دیگر وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی، دکتر فرهاد یکه یزدان دوست را به عنوان « رئیس مرکز همکاری های علمی و بین المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری » منصوب کرد.
در حکم حسین سیمایی، وزیر علوم، خطاب به دکتر فرهاد یکه یزدان دوست آمده است:
«نظر به مراتب تعّهد، تخصّص و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان « رئیس مرکز همکاری های علمی و بین المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری » منصوب میشوید. از جنابعالی انتظار دارد با توکل به خداوند سبحان سرپرستی آن مرکز را بر پایه قوانین، سیاستها و برنامههای مصوب و سند دانشگاه اسلامی به انجام رسانید.
امیدوار است با پیروی از آموزههای اسلامی، مبانی علمی، راهبرد دولت وفاق ملی و با جلب همکاری دانشگاهیان و صاحب نظران، وظایف محوله را به نحو شایسته انجام دهید. توفیق و سربلندی روز افزون جنابعالی را از درگاه خداوند متعال خواستارم».
وی در ادوار اخیر سمت نایبرئیس شورای بینحکومتی آبشناسی یونسکو را داشته است. راهنمایی بیش از یکصد رساله دکتری و پایان نامه کارشناسی ارشد و انتشار مقالات تخصصی متعدد در زمینه های مدیریت ریسک تابآور در مهندسی آب، مدیریت بهم پیوسته منابع آب، سازگاری با تغییر اقلیم و مبانی تابآوری در توسعه پایدار از فعالیت های علمی وی به شمار می آید.
انتهای پیام
نظرات