به گزارش ایسنا، رادیو ارتش رژیم صهیونیستی نیز در این باره به نقل از یک منبع امنیتی گزارش داد هدف حمله هوایی به صیدا مسؤولی در جنبش حماس در لبنان بود.
سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز افزود «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر این رژیم از جلسه محاکمه خود برای تصویب عملیات ترور در لبنان خارج شد.
دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد نتانیاهو شهادت خود در دادگاه را با هدف برگزاری مشاوره امنیتی فوری متوقف کرد.
به گفته وزارت بهداشت لبنان در حمله امروز در صیدا یک نفر شهید شده است. به گفته منابع آمار اولیه تلفات این حمله یک شهید و سه زخمی است.
یک منبع امنیتی لبنانی نیز به الجزیره گفت که هدف حمله اسرائیل به شهر صیدا، محمد شاهین از کادر حماس بود.
به گفته منابع عبری هدف از این حمله یک مسؤول ارشد در زیرساخت حماس در لبنان بود.
رویترز به نقل از 2 منبع امنیتی لبنان گزارش داد: حمله اسرائیل به خودرویی در صیدا در جنوب لبنان، یکی از رهبران حماس را هدف قرار داد.
پیشتر منابع اعلام کردند یک پهپاد رژیم صهیونیستی خودرویی را در شهر صیدا در جنوب لبنان هدف قرار داد که یک شهید برجای گذاشت.
در همین راستا ارتش لبنان در محلی که حمله پهپادی انجام شده است، یک کمربند امنیتی ایجاد کرد.
این در حالی است که از زمان شروع آتشبس بین لبنان و رژیم صهیونیستی، این رژیم بارها آتشبس را نقض کرده است. طبق توافق میان ۲ طرف، ارتش رژیم صهیونیستی باید ۱۸ فوریه جنوب لبنان را ترک کند.
انتهای پیام
نظرات