• دوشنبه / ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ / ۰۹:۲۵
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1403112921224
  • منبع : نمایندگی خوزستان

رتبه اول جشنواره حکیم ابوالقاسم فردوسی برای نویسنده خوزستانی

رتبه اول جشنواره حکیم ابوالقاسم فردوسی برای نویسنده خوزستانی

ایسنا/خوزستان داستان‌نویس و نمایشنامه‌نویس خوزستانی اهل شهرستان باغملک رتبه اول و تندیس جشنواره حکیم ابوالقاسم فردوسی را از آن خود کرد.

مجتبی مقدم با با داستان کوتاه «بازگشت اهریمن» در این جشنواره شرکت کرده بود.

به گزارش ایسنا، در این مراسم برگزیدگان هر بخش در زمینه‌های مختلفی از جمله شاهنامه‌خوانی، نقالی، تصویرسازی و مکتوب (داستان کوتاه) معرفی شدند.

مجتبی‌ مقدم پیش‌تر نیز آثار متعددی از جمله رمان «مرد کارون»، مجموعه داستان «جن‌خورده» و نمایشنامه‌های «خاکستری» و «تبر» را منتشر کرده است.

جشنواره حکیم ابوالقاسم فردوسی با هدف ترویج و پاسداشت زبان و ادبیات فارسی به ویژه شاهنامه فردوسی در بخش‌های شاهنامه‌خوانی، نقالی، تصویرسازی و متون مکتوب به اجرا درآمد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha