• دوشنبه / ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ / ۰۸:۳۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403112921172
  • خبرنگار : 71145

دولت عراق: وزیر خارجه سوریه به بغداد سفر می‌کند

دولت عراق: وزیر خارجه سوریه به بغداد سفر می‌کند

سخنگوی دولت عراق اعلام کرد وزیر امور خارجه سوریه به بغداد سفر می‌کند.

به گزارش ایسنا، «باسم العوادی» سخنگوی دولت عراق گفت: «اسعد الشیبانی» وزیر امور خارجه سوریه برای تقویت روابط دیپلماتیک بین ۲ کشور به بغداد سفر می‌کند.

العوادی افزود: عراق از «احمد الشرع» (الجولانی) برای شرکت در اجلاس سران کشورهای عربی در بغداد دعوت می‌کند.

سخنگوی دولت عراق تاکید کرد که عراق تمایل به همکاری جدی با سوریه دارد و دو کشور فرصت‌های بزرگی در زمینه های اقتصادی، سرمایه گذاری و امنیتی دارد.

طبق گزارش منابع خبری عراق، سخنگوی دولت همچنین گفت: هیچ تغییری در زمان خروج نیروهای ائتلاف بین‌المللی از عراق در پایان سپتامبر ۲۰۲۵ وجود ندارد.

عراق و آمریکا بر سر پایان ماموریت ائتلاف بین‌المللی در عراق در پایان سپتامبر ۲۰۲۵ توافق کرده بودند.

این در حالی است که اخیرا قاسم الاعرجی، مشاور امنیت ملی عراق گفت که عراق با واشنگتن بر سر پایان ماموریت ائتلاف بین‌المللی در سپتامبر ۲۰۲۶ توافق کرده است.

گفتنی است نخستین مرحله از عقب‌نشینی نیروهای ائتلاف بین‌المللی از عراق در سپتامبر ۲۰۲۵ و دومین مرحله از آن که پایان ماموریت ائتلاف بین‌المللی است در سپتامبر ۲۰۲۶ خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha