• یکشنبه / ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۱:۲۳
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1403112820585
  • خبرنگار : 71234

قالیباف: حدود ۱۲ هزار قانون خلاصه می‌شود

قالیباف: حدود ۱۲ هزار قانون خلاصه می‌شود

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت که حدود ۱۲ هزار قانون خلاصه شده و در قالب ۵۰ طرح جامع قانون قرار می‌گیرند.

به گزارش ایسنا، محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز مجلس و در جریان بررسی ۲ طرح تنقیحی در مجلس گفت: ما حتما و بعد از بررسی این طرح‌ها، به طرح جامع می‌رسیم به این معنا که قانون جامع می‌آید و در قالب ۵۰ طرح جامع قانون می‌شوند که نمونه آن طرح جامع سلامت است.

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: حتما بحث‌های تنقیح قوانین انجام می‌شود و بعد به سمت قانون جامع می‌رود. حدود ۱۲ هزار قانون ما تبدیل به یک سوم می‌شوند و همه در قالب ۵۰ طرح جامع قانون هستند.

وی گفت: تا الان طرح جامع نظام سلامت تصویب شده که مابقی طرح‌ها هم در نهایت این مسیر را طی خواهند کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۱۱-۲۸ ۲۰:۵۶

زنده باد ایران

avatar
۱۴۰۳-۱۱-۲۹ ۱۶:۳۴

قوانینی که جنبه اجرایی ندارد به چه درد میخورد بازنشستگان تامین اجتماعی که قوانینشان اجرا نمی شود واز قانون کار پیروی می کنند کجای قانون نوشته عیدی بازنشستگان کارگری کارمندی محاسبه شود