• شنبه / ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۸:۵۴
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1403112720233
  • خبرنگار : 50536

معاون امور زنان و خانواده:

فعالیت‌ زنان در احزاب سیاسی بشدت کمرنگ است

فعالیت‌ زنان در احزاب سیاسی بشدت کمرنگ است

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری با بیان اینکه فعالیت‌ زنان در احزاب سیاسی بشدت کمرنگ است، اظهار کرد: بخشی از آن با بالابردن هزینه‌های حضور در احزاب تقصیر حاکمیت است چراکه افراد احساس می‌کنند آن‌چیزی که به دست می‌آورند با چیزی که از دست می‌دهند متفاوت بوده و ارزش ندارد.

زهرا بهروز آذر امروز، شنبه ۲۷ بهمن، در نشست بانوان فعال حوزه‌های مختلف آذربایجان شرقی افزود: باور دولت چهاردهم بر این است که ایران برای همه‌ی ایرانیان بوده و اگر قرار است بر قله‌هایی که در چشم‌انداز توسعه ایران تصویر شده برسیم باید از دوبال ظرفیت زنان و مردان کنار همدیگر استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه آقای پزشکیان به این نگاه باور دارند، ادامه داد: هئیت دولت یک انتخاب جدی برای حضور زنان در کابینه داشتند که به جز من، سه نفر از بهترین‌های کشور نیز انتخاب شدند. مسئولیت وزرات راه و شهرسازی نیز با حمایت رهبر معظم انقلاب به یک خانم سپرده شد. 

وی خاطرنشان کرد: کسی در یک موقعیت موفق می‌شود که شایستگی مدیریتی و مربیگری داشته باشد، فردی که در یک سکان منصوب می‌شود باید پرورش دهنده بوده و در تعامل با دیگران به خود شکوفایی برسد.

بهروز آذر با بیان اینکه آن فرد باید شنیدن موثر و مهارت گفت‌وگوی موثری داشته باشد، گفت: به دیگران یاد دهند که گزینه‌های مختلف را پیدا کرده و آنها را به مرحله عمل برسانند.

معاون امور زنان و خانواده به چهار ابر چالش جهانی در حوزه زنان و خانواده اشاره کرد و افزود: تغییرات فناوری یکی از این چالش‌ها است که مدام در حال پیشرفت است به همان نسبت که از وجوه مثبت برخوردار است اما بین ما و اعضای خانواده شکاف‌هایی ایجاد می‌کند.

بهروز آذر بیان کرد: ما فرزندانمان زمان بیشتری را در فضای مجازی سپری می‌کنند آن هم فضایی که همه چیز در آن آموزش داده نمی‌شود، نسل آلفا، نسلی هستند که وقتی به دنیا آمدند همیشه اینترنت در زندگی آنها بوده و به راحتی پاسخ هر چیز را از آن دریافت می‌کنند. نسل بتا، کسایی هستند که به هوش مصنوعی هم دسترسی دارند.

وی یادآور شد: مطلبی که در کتاب‌ها و فضای مجازی نمی‌توان پیدا کرد، ارزش‌های بنیادین خانواده است. صداقت در هیچ تلفن همراهی پیدا نمی‌شود و فرزندان از محیط‌های خانوادگی این ارزش‌ها را یاد می‌گیرند. 

وی با بیان اینکه باید به فرزندانمان همدلی، وفاداری و احترام را آموزش دهیم، گفت: اگر به این موضوعات توجه نکنیم به سرعت از بین رفته و زمان کافی برای برگرداندن آنها نخواهیم داشت.

معاون امور زنان و خانواده افزود: در تربیت فرزندان پدر و مادر نقش مساوی داشته و هردو باید در این زمینه توانمند شوند.

وی دومین چالش را تغییرات اقلیم، شهرنشینی و مهاجرت عنوان کرد و گفت: ما به لحاظ جمعیت در چاله‌ی جمعیتی قرار گرفته‌ایم و اگر برای آن چاره‌ای اندیشیده نشود برای همیشه از بین خواهیم رفت.

وی خاطرنشان کرد: خیلی از افراد فکر می‌کنند با فرزندآوری آینده سختی در انتظار آنها است درحالی که آینده، امروز در حال ساخت است فرزندآوری نه لطفی به جامعه بوده نه لطفی به خودمان، بلکه به دلیل عشق و محبت است که در والدین وجود دارد.

وی افزود: در فعالیت‌های اقتصادی، هیچ قانونی به لحاظ دسترسی به منابع بین زن و مرد وجود ندارد و در همه‌چیز برابرند به‌ویژه در تأمین اجتماعی؛ اما برخی از زنان بنابه دلایلی نمی‌خواهند از این صف‌ها عبور کنند. 

وی با بیان اینکه امیدوارم زنان در همه‌ی عرصه‌ها بدرخشند، گفت: یکی از این عرصه‌ها توسعه اقتصادی و فعالیت زنان و دسترسی به منابع و تسهیلات است که بطور جدی پیگیریم. 

وی ادامه داد: ۱۲ درصد کسب‌وکارهای دانش بنیان و نوپا توسط زنان اداره می‌شود امیدوارم در پایان دولت چهاردهم حداقل به ۳۰ درصد برسد، همه‌ی این کسب‌وکارها نباید در دولت اتفاق بیافتد بلکه عمده این کسب‌وکارها باید توسط افراد در بخش خصوصی محقق شود.

معاون امور زنان و خانواده با بیان اینکه بسترهای هنری یکی از عرصه‌هایی است که زنان می‌توانند در آن دیده شوند، خاطرنشان کرد: ۸۰ درصد فعالان حوزه‌ هنرهای تجسمی زنان هستند که فرصت زیادی برای آنها وجود دارند و ما نیز در این حوزه در کنار آنها هستیم تا بتوانند به بهترین نسخه خود برسند.

وی با بیان اینکه قوانین حوزه زنان و خانواده باید یکپارچه شده و خلع‌های آن مورد توجه قرار گیرد، اظهار کرد: یکی از این قوانین لایحه منع خشونت علیه زنان است که در دستور کار دولت چهاردهم قرار دارد.

وی ادامه داد: آذربایجان شرقی یکی از استان‌هایی است که در آن خشونت خانگی، کودک آزاری و سالمند آزاری گزارش می‌شود که در این راستا به قوانین بازدارنده نیاز داریم اما لازمه توقف این رفتارها قوانین نیست بلکه عمده آنها ریشه فرهنگی دارد.

بهروز آذر بیان کرد: در برخی شهرستان‌های این استان شاهد پدیده کودک همسری هستیم که ریشه آن فقر و مسائل فرهنگی است، امیدوارم در پایان دولت چهاردهم به حد قابل توجهی کاهش یابد و کودکان آگاهانه مسیر زندگی را طی کرده و در آینده با ازدواج‌های موفق و پایدار، خانواده‌های صالح و سالم داشته باشند.

زهرا کوهی، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی نیز در ادامه افزود: باتوجه به اینکه گفتمان دولت، گفتمان وفاق است، در این وفاق باید تلاش کنیم تمایزات زبانی را اندک و و قلمرو گفت‌وگویی را بالا ببریم. 

وی ادامه داد: خداوند در قرآن فرموده آنچه که در قلب‌ها الفت ایجاد می‌کند و از قلب بر زبان و در عمل جاری می‌شود خودش را باید نشان دهد و به نظر می‌رسد زنان پیشرانان قطعی و اصلی ایجاد وحدت در قلوب و در کلام هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha