• شنبه / ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۴:۲۱
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1403112720022
  • خبرنگار : 50225

دبیر اجرایی نخستین مدرسه زمستانی سکته مغزی خبر داد

وقوع سالانه ۸۰۰۰ سکته مغزی در خوزستان/ نیاز به ۶۰ تخت ویژه استروک در اهواز

وقوع سالانه ۸۰۰۰ سکته مغزی در خوزستان/ نیاز به ۶۰ تخت ویژه استروک در اهواز

ایسنا/خوزستان دبیر اجرایی نخستین مدرسه زمستانی سکته مغزی از بازآموزی ۲۵۰ پزشک و کادر مربوط سکته مغزی در این رویداد به منظور مدیریت و گسترش درمان این بیماران خبر داد.  

دکتر شهرام رفیع در نشست خبری نخستین مدرسه زمستانی سکته مغزی (استروک) که امروز (۲۷ بهمن‌ماه)  برگزار شد، اظهار کرد: سکته مغزی اولین علت ناتوانی و دومین علت مرگ و میر است، بنابراین باید بیش از گذشته به این مساله پرداخته شود. 

به گزارش ایسنا، وی افزود: سالانه ۸ هزار سکته مغزی در خوزستان رخ می‌دهد که ۲ هزار مورد از این تعداد در بیمارستان گلستان اهواز پذیرش می‌شوند. تعداد مرگ و میر این بیماران بالا است و باید برنامه‌های آموزشی در این زمینه افزایش یابد. همچنین باید بتوانیم تیم درمان را با هم منسجم کنیم تا به بهنگام و بهینه به بیمار رسیدگی کنند.

رفیع با بیان اینکه برای نجات جان بیمار سکته مغزی ثانیه‌ها مهم هستند، عنوان کرد: برای اینکه بیمار سکته مغزی در شلوغی اورژانس‌ها از بین نرود، باید علم کادر درمان افزایش یابد، بنابراین در این راستا تصمیم گرفتیم مدرسه زمستانه سکته مغزی کشوری را در خوزستان برگزار کنیم. 

وی افزود: با دعوت از متخصصان و فوق متخصصان کشور، روز چهارشنبه اول اسفندماه همایشی در بیمارستان امام خمینی اهواز برگزار می‌شود و بازآموزی‌ها را اجرا می‌کنند. این بازآموزی‌ها جنبه آموزشی دارند، اما از این ظرفیت به منظور مدیریت برای گسترش درمان بیماران سکته مغزی استفاده می کنیم.

دبیر اجرایی نخستین مدرسه زمستانی سکته مغزی گفت: یکی از این روش‌ها، معاینه بیمار از راه دور و دادن دستور تزریق دارو در قالب تله استروک (پزشکی از راه دور سکته مغزی) است. یک پنل مدیریتی در این زمینه طراحی شده است تا مشکلات بررسی و پیشنهادها ارائه شود و این روش به صورت گسترده اجرا شود. 

وی با بیان اینکه خوزستان یکی از پیش‌قراولان در زمینه پزشکی از راه دور سکته مغزی است، عنوان کرد: ۲۵۰ پزشک و کادر مرتبط در این همایش حضور پیدا می‌کنند که این موضوع می‌تواند اتفاق خوبی برای بیماران سکته مغزی رقم بزند و بیماران بیشتری را نجات دهیم. 

دبیر اجرایی نخستین مدرسه زمستانی سکته مغزی گفت: سکته حاد مغزی اگر در ساعت اول به دست ما برسد، می‌توانیم بسیاری از بیماران را نجات دهیم. 

رفیع بیان کرد: روزانه ۶۰ نفر یا بیشتر، بیمار سکته مغزی در بیمارستان گلستان اهواز بستری هستند، اما تنها ۱۰ تخت مراقبت ویژه برای این بیماران داریم و این در صورتی است که حضور بیمار در بیمارستان گلستان می‌تواند برای او نجات‌بخش باشد، بنابراین از خیرین می‌خواهیم برای اینکه ۶۰ تخت ویژه برای بیماران سکته مغزی در بیمارستان گلستان داشته باشیم، کمک کنند.

وی افزود: بخش توانبخشی برای اولین بار در کشور، در بیمارستان گلستان اهواز راه‌اندازی شده است، اما تنها پنج تخت دارد که باید به ۴۰ تخت ارتقا یابد و نیازمند کمک خیرین در این زمینه هستیم. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha