• شنبه / ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۴:۰۵
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 1403112720003
  • خبرنگار : 50963

نزاع دسته‌جمعی منجر به قتل در پارک ساحلی نخل تقی

نزاع دسته‌جمعی منجر به قتل در پارک ساحلی نخل تقی

ایسنا/بوشهر  فرمانده انتظامی عسلویه از یک فقره درگیری و چاقوخوردگی منجر به قتل در این شهرستان خبر داد.

 سرهنگ کارآگاه حسین خواجه  روز شنبه در گفت وگو با خبرنگاران در تشریح جزئیات این خبر گفت: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیس ۱۱۰ مبنی بر یک فقره درگیری در پارک ساحلی نخل تقی، ماموران در محل حاضر که مشخص شد، تعدادی از جوانان اهل شهر نخل تقی با سه نفر شهرستانی که برای تفریح در پارک ساحلی حضور داشتند درگیر شده‌اند.

وی افزود: در این درگیری هر سه نفر شهرستانی توسط چاقو مجروح که بلافاصله به بیمارستان عسلویه انتقال که متاسفانه علیرغم تلاش کادر درمان، فرد ۳۸ ساله‌ای اهل شهر خرم‌آباد به دلیل شدت جراحات فوت کرد.

فرمانده انتظامی عسلویه با بیان اینکه ماموران پس از کسب مجوزهای قضایی، اقدام به دستگیری ۱۱ نفر از افراد دخیل در این درگیری کردند، خاطرنشان کرد: تیم ویژه‌ای از کارآگاهان پلیس آگاهی تشکیل و تلاش برای شناسایی و دستگیری قاتل ادامه دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha