• شنبه / ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۳:۱۸
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1403112719957
  • خبرنگار : 50225

استاندار تاکید کرد

‌لزوم استفاده از تجربه‌های موفق در مبارزه با موادمخدر

‌لزوم استفاده از تجربه‌های موفق در مبارزه با موادمخدر

ایسنا/خوزستان استاندار خوزستان با اشاره به اینکه تکلیف در کشور ما در مورد اعتیاد روشن نیست و گاهی از آن به عنوان جرم و گاهی بیماری نام برده می‌شود، بر لزوم برگزاری نشست‌های علمی با رویکرد کاربردی و برای استفاده از تجربه‌های موفق در این خصوص تاکید کرد.

سید محمدرضا موالی‌زاده در نشست شورای هماهگی مبارزه با مواد مخدر که امروز (۲۷ بهمن‌ماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: آثار و خروجی‌ این جلسه‌ها باید در کف جامعه دیده و روش‌های موثرتر به کار گرفته شود تا اثر آن در خانواده و رفتارهای اجتماعی مشاهده شود.

به گزارش ایسنا، وی افزود: زمانی آمار اعتیاد در خوزستان کم بود و جزو استان‌های دارای کمترین میزان اعتیاد بودیم اما به دلایل مختلف، آمار اعتیاد در خوزستان بالا رفته و سن اعتیاد در کشور هم پایین آمده است.

استاندار خوزستان گفت: قبلا اعتیاد در زنان کمتر بود اما اکنون گسترش یافته است. اعتیاد بین افراد شاغل هم بیشتر شده و بین متاهلان نیز وجود دارد در حالی که در گذشته می‌گفتیم اگر زمینه اشتغال یا ازدواج فراهم شود با این آسیب مواجه نمی‌شویم؛ البته این موارد در کاهش اعتیاد تاثیرگذار هستند.

موالی‌زاده عنوان کرد: با وجود همه تلاش‌ها، آمار اعتیاد در کشور خوب نیست و این مساله تنها مختص استان ما نیست.

وی ادامه داد: گاهی دانش‌آموز در سن دبستان را می‌بینم که سیگار در دست دارد و این در حالی است که سیگار دروازه ورود به اعتیاد به مواد مخدر است. این کودکان ممکن است بر اساس تفکر غلط فکر کنند سیگار به آن‌ها هویت و استقلال می‌دهد و به دنبال آن درگیر اعتیاد می‌شوند.

استاندار خوزستان گفت: اعتیاد شوخی‌بردار نیست. برخی کشورها در مبارزه با اعتیاد موفق بوده‌اند و قوانین سختی دارند و در برخی کشورها اعتیاد و توزیع مواد مخدر جرم سنگینی دارد. ما هنوز تکلیف خود را در خصوص اعتیاد روشن نکرده‌ایم و گاهی می‌گوییم بیماری است و گاهی می‌گوییم جرم است.

موالی‌زاده بیان کرد: در زمینه مقابله با اعتیاد قبل از هر کاری باید در مورد پیشگیری اقدام و بعد از آن، اعتیاد درمان شود. اگر کسی معتاد شود احتمال برگشت وی به اعتیاد زیاد است زیرا وابستگی ذهنی و جسمی به وجود می‌آید.

وی با تاکید بر لزوم استفاده از تجربه‌های موفق در حوزه مبارزه با مواد مخدر و مشروبات الکلی گفت: این بلا در حدی گسترش یافته است که هیچ شهری بدون این مساله پیدا نمی‌شود و باید جامعه پاک شود.

استاندار خوزستان بیان کرد: باید با روش علمی و با جدیت و همکاری بین بخشی، کار مقابله با اعتیاد دنبال و مستمر رصد شود. همچنین باید از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها و فعالان در این عرصه نیز استفاده شود.

وی با تاکید بر لزوم برگزاری نشست‌های علمی با رویکرد کاربردی و برای استفاده از تجربه‌های موفق عنوان کرد: مجموعه ورزش و جوانان می‌تواند در این زمینه موفق عمل کند به گونه‌ای که فرد به ورزش معتاد شود نه به مواد مخدر. آموزش و پرورش و فنی و حرفه‌ای نیز می‌توانند بسیار موثر عمل کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha