رئیس ششمین کنگره بینالمللی سلامت همراه امروز، ۲۷ بهمنماه در نشست خبری کنگره مذکور در شیراز اظهار کرد: استفاده صحیح از ظرفیت تلفن همراه در حوزههای مختلف دارای اهمیت است. امروزه تلفن همراه، تأثیر خود را در نظام سلامت نشان داده و میتواند تغییرات شگرفی در این حوزه ایجاد کند.
کامران باقری لنکرانی بر استفاده بهینه از تلفن همراه در ارتقای سلامت مردم و بهبود خدمترسانی به ویژه در مناطق کمبرخوردار تأکید کرد و گفت: ۳۷۰ هزار نرمافزار سلامت همراه در سطح جهانی وجود دارد که ۲۵۰ نرمافزار به صورت روزانه به آن افزوده میشود و این امر نشانه علاقهمندی گسترده به این مقوله است.
وی اظهار کرد: تاکنون حدود یکهزار و ۷۰۰ نرمافزار سلامت در کشور ثبت شده که از این تعداد، ۴۵۰ نرمافزار به درآمدزایی رسیده است، لذا با برنامهریزی مناسب باید به نحوی اقدام کنیم که از این ظرفیت، استفاده بهتر و بیشتری صورت بگیرد.
رئیس ششمین کنگره بینالمللی سلامت همراه با بیان اینکه در این کنگره که متناسب با علم و پیشرفتهای روز دنیا است، از تجربیات جهانی استفاده میشود، افزود: برگزاری این رویداد علمی، میتواند زمینهساز استفاده از تلفن همراه به عنوان یک ابزار قوی در ارتقای سلامت باشد.
بررسی زمینههای استفاده از هوش مصنوعی در آینده پزشکی
دبیر ششمین کنگره بینالمللی سلامت همراه نیز در این نشست خبری با اشاره به بررسی «متاورس» و هوش مصنوعی در آینده پزشکی بیان کرد: در طول برگزاری کنگره، زمینههای کاربرد پزشکی از راه دور از جمله برای گروههای رادیولوژی، جراحی و مشاوره؛ سلامت همراه و هوش مصنوعی در تغذیه و اصلاح سبک زندگی؛ سلامت همراه در پیشگیری، تشخیص و درمان مشکلاتی نظیر بیماریهای گوارشی، پیوند اعضاء، دیابت و فشارخون بالا؛ اینترنت اشیا و گجتها در پایش سلامت؛ سلامت همراه و گروههای آسیبپذیر مانند سالمندان، اطفال و معلولان مورد بررسی قرار میگیرد.
سید جلیل معصومی افزود: در این کنگره، شاهد برگزاری ۹ کارگاه آموزشی، ۵ میزگرد علمی آموزشی، سخنرانی ۱۲۹ سخنران داخلی و ۱۶ سخنران خارجی هستیم.
وی ادامه داد: همچنین ۴۶۲ مقاله به دبیرخانه ششمین کنگره بینالمللی سلامت همراه ارسال شده که از این تعداد ۳۹۱ مقاله پذیرفته شده و ۸۵ مورد به صورت سخنرانی و ۳۳۳ مقاله نیز به صورت پوستر ارائه میشود.
دبیر ششمین کنگره بینالمللی سلامت همراه با بیان اینکه در حاشیه برگزاری این کنگره، نمایشگاه تجهیزات دیجیتال با حضور ۴۰ شرکت فناور برپا میشود، افزود: در این کنگره ضمن حمایت از نرمافزارهای برتر در حوزه سلامت، به نحوه ورود این نرمافزارها به بازار نیز پرداخته میشود، همچنین استارتاپها، سرمایهگذاری و مسابقه نرمافزارهای سلامت دیجیتال از دیگر رویدادهای این کنگره به شمار میرود.
انتهای پیام
نظرات