علیرضا قاسمی در گفت وگو با ایسنا، افزود: این افزایش نشاندهنده رشد اعتباری بیش از ۱۴ برابری است. با این حال، با توجه به نیازهای استان، این ارقام همچنان کافی نیست و پاسخگوی عقبماندگیهای موجود نیست.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان، مشارکت خیرین را یکی از عوامل مهم در بهبود وضعیت آبرسانی دانست و گفت: با فعالسازی بخش خیرین، در چند سال اخیر مشکل آب بیش از ۲۴۰ روستا با مشارکت این عزیزان برطرف شده است. با توجه به راهاندازی مجمع خیرین این آمادگی وجود دارد تا اقدامات بیشتری با مشارکت خیرین در دستور کار قرار دهیم.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در سال جاری از آبرسانی به ۱۲۰ روستا خبر داد و افزود: حدود ۸۰ روستای فاقد دهیاری نیز از خدمات بهرهمند شدند و با رفع تنش آبی در ۳۲۰ روستا، مجموعاً برای ۷۰ هزار نفر آبرسانی و رفع تنش انجام شده است.
قاسمی اضافه کرد: در حال حاضر ۷۳ درصد جمعیت روستایی سیستان و بلوچستان تحت پوشش خدمات قرار دارند و میتوانیم افتخار کنیم که این اقدامات در بدترین شرایط اقلیمی و صعبالعبور بودن راهها اجرا شده است.
وی افزود: با تلاشهای انجام شده امیدواریم تا پایان دولت بتوانیم شاخص بهرهمندی از آب در استان را به بالای ۹۳ درصد برسانیم.
انتهای پیام
نظرات