• شنبه / ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ / ۰۹:۵۱
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1403112719671
  • خبرنگار : 50474

مربی تیم ملی:

ورزشکاران ایرانی در مسابقات اواسپرات آسیایی ۳۴ مدال کسب کردند

ورزشکاران ایرانی در مسابقات اواسپرات آسیایی ۳۴ مدال کسب کردند

ایسنا/کرمان مربی تیم ملی اواسپرت بانوان گفت: ورزشکاران تیم ملی اواسپرت در مسابقات بین‌المللی بشردوستی ۲۰۲۵ موفق به کسب ۳۴ مدال شدند.

ماریا شهامت در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: این دستاورد نشان از توانمندی بالای ورزشکاران ایرانی در عرصه‌های مختلف است و قطعاً باعث افزایش انگیزه در ورزشکاران کشورمان می‌شود.

وی از حضور کشورهای مختلف در مسابقات بشردوستی خبر داد و افزود: حضور کشورهای متنوعی چون ارمنستان، روسیه، پاکستان، افغانستان، عراق، سریلانکا و سایر کشورهای آسیایی فرصتی فراهم آورد که ورزشکاران با فرهنگ‌ها و سبک‌های مختلف رقابت کنند.

شهامت گفت: این نوع رقابت‌ها می‌تواند منجر به تبادل تجربه‌ها و پیشرفت‌های فنی در بین ورزشکاران شود.

مربی تیم ملی اواسپرت بانوان با اشاره به برگزاری مسابقات اواسپرت از ۲۱ تا ۲۴بهمن در کرمانشاه ، بیان کرد: عنوان «بشردوستی» به این معناست که علاوه بر رقابت‌های ورزشی، این رویداد به تقویت همکاری‌های انسانی و فرهنگی میان کشورهای آسیایی پرداخته و می‌تواند به ایجاد همبستگی و احترام متقابل در سطح بین‌المللی کمک کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha