• شنبه / ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ / ۰۹:۴۹
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1403112719666
  • خبرنگار : 50225

توضیح شهردار درباره یک معضل مخصوص اهواز

توضیح شهردار درباره یک معضل مخصوص اهواز
رهاسازی نخاله‌های ساختمانی در شهر اهواز

ایسنا/خوزستان انباشت نخاله‌های ساختمانی در نقاط مختلف اهواز به یکی از معضلات شهری تبدیل شده است که نه تنها شهر را نازیبا کرده بلکه منبعی برای رشد حشرات موذی و به خطر انداختن سلامت شهروندان شده است.

به دلیل گستردگی شهر و وجود زمین‌های خالی زیاد در اهواز، در همه جای شهر نخاله وجود دارد و در سال‌های اخیر با وجود تلاش برای فرهنگ‌سازی و برخورد با متخلفان و پاکسازی شهر، هنوز این معضل حل نشده است.

شهرداری اهواز بارها اقدام به تخلیه شهر از نخاله کرده اما بعد از مدت کوتاهی دوباره شاهد انباشت نخاله در شهر هستیم و گویا این مساله حل‌شدنی نیست. این در حالی است که بنا به گفته شهردار اهواز حمل نخاله و پاکسازی شهر از آن سالانه ۴۰ میلیارد تومان هزینه دارد و با این پول می‌توان سالانه چند ورزشگاه یا فرهنگسرا در اهواز ساخت.

حالا شهرداری اهواز هشت ایستگاه تخلیه زباله در هشت منطقه اهواز پیش‌بینی کرده تا شهروندان زباله را در این سکوها تخلیه کنند و در جای جای شهر نخاله دیده نشود.

رضا امینی شهردار اهواز در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به وضعیت رهاسازی نخاله‌های ساختمانی در مناطق مختلف شهر اهواز اظهار کرد: شهر جای نخاله نیست و در هیچ جای کشور ریختن زباله در شهر مرسوم نیست. از سوی دیگر، یکی از وظایف قانونی و ذاتی پیمانکاران ساختمانی، سازندگان مسکن و مالکان بخش خصوصی که ساخت و ساز می‌کنند این است که نخاله‌ها را به خارج از شهر منتقل کنند.

وی با بیان اینکه سالانه حدود ۴۰ میلیارد تومان برای حمل نخاله از سطح اهواز به خارج از شهر هزینه می‌شود و سزاوار نیست حق و حقوق مردم این گونه هزینه شود، افزود: پاکسازی شهر از نخاله‌ها، هزینه سنگینی برای شهرداری ایجاد می‌کند و با پولی که سالیانه برای حمل نخاله از شهر هزینه می‌شود می‌توان چند ورزشگاه یا فرهنگسرا ساخت یا رمپ و لوپ روی پل‌های رودخانه کارون ایجاد کرد.

شهردار اهواز با اشاره به پیش‌بینی هشت ایستگاه برای تخلیه نخاله در مناطق مختلف بیان کرد: از شهروندان انتظار داریم حداقل نخاله‌های ساختمانی را به سکوهای پیش‌بینی شده در هر منطقه منتقل کنند. از نیروی انتظامی نیز درخواست کرده‌ایم با رانندگان متخلف که اقدام به تخلیه نخاله در معابر و فضای عمومی می‌کنند، برخورد کنند.

وی افزود: در این زمینه نیازمند ترویج فرهنگ هستیم و همه باید کمک کنند تا با عارضه کمتر به سمت زیباتر شدن شهر برویم. اگر مردم در این زمینه همکاری کنند این اعتبار صرف زیباتر شدن شهر و تکمیل پروژه‌های عمرانی شهر می‌شود و منجر به پیشرفت و رضایت مردم هم خواهد شد. همچنین انتظار می‌رود دستگاه‌های دیگر هم در زمینه پاکیزه کردن شهر به شهرداری کمک کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
دیروز ۱۳:۱۳

باید فرهنگ سازی بشه چون خیلی‌ها نمیدونن با نخاله ها باید چکار کنن

avatar
دیروز ۱۶:۵۹

مقصر اصلی شهرداری مگه اجراییات یا کارگران شهرداری نداره چرا اگه مشاهده میکنن برخورد نمیکنن

avatar
دیروز ۱۹:۵۳

شهرداری داره مرتب جمع میکنه مردم و سازندگان هی میریزن؟نخاله سالهاست دست نخورده بازرسین بهداشت مرتب دارن گزارش میدن چرا اقدامی صورت نمیگیره؟

avatar
دیروز ۲۰:۲۹

با سلام اولین مرحله فرهنگ سازی نظم و انضباط سیستم مدیریتی است یکی از روش های اصولی و مهندسی جمع آوری نخاله های ساختمانی به گونی است که تمامی ماشینی حمل نخاله ها بایستی قبل از هرگونه عملیاتی در سامانه دفع نخاله شهرداری ثبت شوند ساعت بارگیری ومحل تخلیه

avatar
دیروز ۲۰:۴۴

بدون برنامه و نظارت‌های خیلی ناقص .که با نخاله ریز همراه میشن و این مناظر افتضاح رو بوجود میارن.

avatar
دیروز ۲۱:۱۱

مادامیکه کسی را آموزش نداده ای ، حق تنبیه آنرا نداری شما به هنگام شروع کار هزینه ای دال بر همین موضوع دریافت کنید و استرداد آن مبلغ منوط به تحویل نخاله در محل مورد نظر و از پیش تعیین شده باشد

avatar
دیروز ۲۱:۳۱

بااین نخاله ها چیزهایی میتوانید درست کنید از آنها اشکال مختلف میتوانید درست کنید استفاده از هنرمندان مجسمه ساز وسازه های هنری

avatar
دیروز ۲۱:۳۵

سلام آقای امینی ازاینکه به فکر تمیزی وزیبایی شهر اهواز هستید.بسیار خرسندیم.این زباله گردهای موتوری ومزاحم که زباله هارا پاره می کنند. تا چیزی به انها می گوییم. حمله می کنند. چون این زباله ها پر از آلودگی است..خوهشنمندم .نسبت به ریشکن شدن اینها اقدام کنید

avatar
دیروز ۲۲:۲۴

محلی از طرف شهرداری مشخص بشه دستگاه بزرگ خردکن نخاله ساختمانی هم راه اندازی بشه چرا باید چهره خارج شهر رو با ریختن نخاله زشت و بد نما کنیم چرا شهرداری هیچوقت نمی‌خواد هزینه ای برای اینجور کارها بکنه

avatar
دیروز ۲۲:۴۸

باسلام مگه شهرداری پول عوارض واسه نخاله هارو قبل از شروع ساختمان سازی از سازنده نمیگیره وهرسالم عوارضاتو بیشتر میکنه ولی در ازای این به سازنده هیچ امکاناتی نمیده حتی کیسه هم نمیده

avatar
دیروز ۲۲:۴۹

نبایدفقدمدیریت رازیرسوال برد بعضی ازمردم هستندکه اصلارعایت نمیکنن مخصوصا ریختن زباله دروسط خیابانها ومعابرعمومی جدیدا مدشده زباله هاروپشت ماشین روی صندوق میزارن وحرکت میکنن هرجا افتاد افتادوعین خیالشون نیست

avatar
دیروز ۲۳:۳۸

چند نفر بزار تو این مناطقی که نخاله میریزند گشت بزنند یا دوربین بزارید