حسین شواخی با اعلام این مطلب اظهار کرد: با تلاشهای انجام شده مجوز محل دفن پسماندهای شهری در شهرهای اردستان، زواره و مهاباد صادر شده است و محل تجمیع پسماندها به صورت دورهای پایش میشود و اگر تخلفی انجام شود تذکر لازم را میدهیم.
وی در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه محل دفن پسماند شهرداری اردستان مشکلاتی دارد که باید نسبت به اصلاح آن اقدام شود، افزود: در حال حاضر با برآوردهای انجام شده روزانه بهطور متوسط حدود ۴۰ تن زباله در شهرستان اردستان تولید میشود.
رئیس اداره محیط زیست اردستان ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون همکاران ما ۲۶ مورد از محل تجمیع پسماندهای شهری و روستایی بازدید کردند که در این راستا دو پرونده زیست محیطی تشکیل و به مراجع قضایی شهرستان ارسال شده است.
حمل نخالههای ساختمانی در اردستان نیاز به مجوز دارد
شواخی با اشاره به تخلیه نخالههای ساختمانی در حاشیه شهر گفت: زبالهها باید به صورت اصولی دفن شوتد چرا که ریختن آن در حاشیه شهرها موجب آلودگی و نازیبایی چهره شهر میشود. تاکنون هیچ سازمانی در شهرستان اردستان برای دریافت مجوزهای لازم برای تخلیه نخالههای ساختمانی اقدام نکرده است.
وی با بیان اینکه طبق مصوبه استان شهرداریها موظفند نسبت به جانمایی محلی برای تخلیه نخالههای ساختمانی اقدام کنند که تاکنون شهرداریهای زواره و اردستان این کار را انجام دادهاند، گفت: خودروهای غیرمجاز حق حمل نخالههای ساختمانی را ندارند و رانندهها برای حمل نخاله و تخلیه آن باید از شهرداری مجوز داشته باشند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست اردستان درباره پیگیریهای محیط زیست برای زبالههای بیمارستانی و مطبهای خصوصی، گفت: علیرغم تأکیداتی که در جلسات مختلف برای ساماندهی زبالههای بیمارستانی انجام دادیم ولی هنوز این موضوع به نتیجه نرسیده است. در حوزه پسماند پزشکی تشخیص نوع پسماند با محیطزیست است ولی شبکه بهداشت و درمان همکاری لازم را انجام نمیدهد.
شواخی خاطرنشان کرد: اکنون پسماندهای بیمارستانی پس از بیخطرسازی، پسماند عادی نمیشوند و باید بهصورت جداگانه دفن شوند، ولی به دلیل پرداخت نکردن هزینه دفن جداگانه توسط شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان اردستان زبالهها به صورت غیراصولی دفن میشود که به نوعی سلامت جامعه را تهدید میکند.
انتهای پیام
نظرات