• جمعه / ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۲:۱۵
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1403112619276
  • خبرنگار : 50042

رئیس پلیس پیشگیری استان:

یگان حفاظت گمرک گیلان ۳۴ نفر را دستگیر کرد

یگان حفاظت گمرک گیلان ۳۴ نفر را دستگیر کرد

ایسنا/گیلان رئیس پلیس پیشگیری فرماندهی انتظامی استان از دستگیری ۳۴ متهم و تشکیل ۳۹ پرونده قضایی توسط یگان حفاظت گمرک از ابتدای سال در گیلان خبر داد.

سرهنگ محمد حجتی امروز، در گفت‌وگو با رسانه‌ها در تشریح این خبر اظهار کرد: یگان حفاظت گمرک این پلیس در ۱۰ ماهه سال جاری نسبت به کنترل تردد بیش از ۱۳۵ هزار نفر و حدود ۱۱۹ هزار دستگاه خودروی سبک و سنگین اقدام کرده است.

وی افزود: با تلاش همکاران در یگان حفاظت گمرک استان در طی این مدت ۸۶۳ مورد کالای اساسی و حدود ۴۶۴۰ لیتر گازوئیل قاچاق کشف شده است.

رئیس پلیس پیشگیری فرماندهی انتظامی استان بیان کرد: در این راستا ۳۴ متهم نیز دستگیر و ۳۹ فقره پرونده قضایی تشکیل و به دادسرا ارسال شد.

این مقام انتظامی در پایان از هموطنان خواست برای کمک به تولید داخلی و رفع موانع تولید درصورت مشاهده یا اطلاع از هرگونه فعالیت اقتصادی یا تبادل کالا به صورت غیرقانونی از طریق مبادی رسمی، موضوع را از طریق فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ گزارش دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha