• پنجشنبه / ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۱:۴۳
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 1403112518746
  • خبرنگار : 50963

وزیر صمت مطرح کرد

نقش محوری استان بوشهر در اجرایی‌شدن سیاست‌های اقتصاد دریامحور

نقش محوری استان بوشهر در اجرایی‌شدن سیاست‌های اقتصاد دریامحور

ایسنا/بوشهر وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: استان بوشهر از ظرفیت مهمی در اجرایی‌شدن سیاست‌های اقتصاد دریا محور برخوردار است که تقویت زیرساخت‌ها مورد توجه ویژه قرار دارد.

 سید محمد اتابک  روز پنجشنبه در دومین روز سفر ریاست جمهوری به استان بوشهر در نشست بررسی مطالبات فعالان اقتصادی استان بوشهر افزود: طرح‌های دریا محور در اولویت برنامه‌های وزارت صمت قرار دارد. 

وی با بیان اینکه یکی از ظرفیت‌های مهم مشارکت سرمایه‌گذاران در استان بوشهر،  فعالیت در عرصه صنعت گاز است اضافه کرد: رئیس جمهور در این شرایط دستورات مهمی در مشارکت فعالان اقتصادی در عرصه صنعت گاز صادر کرد که موقعیت ویژه‌ای برای سرمایه‌گذاران محسوب می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: فعالان اقتصادی و تولیدی در این شرایط می‌توانند در امر تولید گاز در استان بوشهر سرمایه‌گذاری و از محصول آن در صنعت خود بهره‌برداری و استفاده کنند.

اتابک گفت : بوشهر نسبت به دیگر استان‌ها وضعیت متمایز و بهتری در امر سرمایه‌گذاری در صنعت گاز دارد که لازم است فعالان اقتصادی و تولیدی این مهم را دنبال کنند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت از تمدید بخشنامه «۱۰۹۰» در حمایت از فعالان اقتصادی برای واردات کالا تا آذر سال آینده خبر داد و گفت: از همه ظرفیت‌ها در حل مشکلات تولیدکنندگان و فعالان عرصه تولید و صادرات استفاده می‌شود.

وی اضافه کرد: این بخشنامه تا آذر امسال مهلت داشت که با پیگیری انجام شده به دستور رئیس جمهور تا آذر سال آینده تمدید شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha