• پنجشنبه / ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۱:۳۸
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1403112518736
  • خبرنگار : 50163

توانمندسازی ۱۶۰۰ خانوار مددجوی زنجانی

توانمندسازی ۱۶۰۰ خانوار مددجوی زنجانی
عکس تزئینی است

ایسنا/زنجان مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان با اشاره به توانمندسازی ۱۶۰۰ خانوار مددجوی زنجانی، گفت: امسال ۲۶۳۵ فرصت شغلی برای جامعه هدف ایجاد شده است.

روح‌الله صالحی امروز (پنج‌شنبه ۲۵ بهمن ماه) در جشن توانمندسازی ۱۶۰۰ خانواده تحت حمایت این نهاد، اظهار کرد: جامعه هدف کمیته امداد امروز به‌عنوان کارآفرین عزت پیدا کرده و با تلاش خود به توانمندی رسیده است. این افراد که روزی نیازمند حمایت بودند، اکنون خود به کارآفرین تبدیل شده‌اند.

وی با اشاره به اجرای برنامه‌های مختلف محرومیت‌زدایی توسط کمیته امداد استان زنجان، تصریح کرد: این نهاد در جشنواره شهید رجایی به‌عنوان یکی از دستگاه‌های برتر و همچنین مدیر برتر در حوزه اطلاع‌رسانی شناخته شد.

صالحی با تأکید بر جایگاه برتر استان زنجان در ایجاد فرصت‌های شغلی در سطح کشور، افزود: امسال ۲۶۳۵ فرصت شغلی برای جامعه هدف ایجاد شده است.

او همچنین با اشاره به تحقق برنامه‌های اشتغال کمیته امداد، یادآور شد: با همکاری دستگاه‌های اجرایی، بسیج سازندگی و بانک‌های عامل، تلاش‌ها برای دستیابی به اهداف اشتغال‌زایی بیش از پیش ادامه خواهد یافت.

در ادامه حسین انواری، عضو هیأت امنای کمیته امداد امام خمینی (ره) ارائه مشاوره به مددجویان را فرصتی برای تغییر زندگی دیگران دانست و گفت: حل مشکلات دیگران از جمله رسالت‌های پیامبران الهی به شمار می‌رود.

وی با تأکید بر اهمیت مشاوره در توانمندسازی مددجویان، عنوان کرد: فردی که در خانواده ترمیم شده و به خودکفایی رسیده است، نباید از خانواده جدا شود. بلکه باید این افراد را گرد هم آورد تا خودشان مشکلات‌شان را حل کنند.

انواری با اشاره به چالش‌های حوزه مشاوره، تصریح کرد: مشاوران باید از روحیه و انگیزه بالایی برخوردار باشند، چراکه هدف مددکاری، دستگیری از افراد نیازمند است.

وی همچنین با اشاره به لزوم ریشه‌یابی مشکلات مددجویان به‌منظور ارائه راهکارهای اساسی، اظهار کرد: جمع‌آوری اطلاعات دقیق توسط مشاوران می‌تواند کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان را در کشور به یک برند شاخص در حوزه مددکاری تبدیل کند.

عضو هیأت امنای کمیته امداد امام خمینی (ره) با بیان اینکه در دانشگاه‌ها اغلب نظریه‌های غربی تدریس می‌شود، تأکید کرد: باید نظریه‌های اسلامی و قرآنی در حوزه مشاوره و مددکاری پررنگ‌تر شود، چراکه این نگاه به هدایت انسان‌ها از طریق وحی متصل است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha