• چهارشنبه / ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۸:۳۷
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403112418428
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

ورود نخستین محموله ۵۵۰ تنی سیب زمینی به کشور از مرز میرجاوه

ورود نخستین محموله ۵۵۰ تنی سیب زمینی به کشور از مرز میرجاوه

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان از ورود اولین محموله ۵۵۰ تنی سیب زمینی به کشور از مرز میرجاوه خبر داد.

علیرضا دهمرده امروز چهارشنبه ۲۴ بهمن در بازدید از پایانه مرزی میرجاوه و ورود این محموله، افزود: این سیب‌زمینی ها پس از بررسی‌های قرنطینه‌ای و اطمینان از سلامت محصول از مرز میرجاوه وارد کشور شد.

وی بیان کرد: ورود این محموله وارداتی برای کاهش نوسانات قیمتی و تأمین نیازهای بازار است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان تأکید کرد: هدف اصلی واردات سیب زمینی حفظ تعادل در بازار و جلوگیری از کمبود محصول است.

به گزارش ایسنا، به نقل روابط عمومی جهاد کشاورزی استان، دهمرده افزود: این واردات نشان‌دهنده تعهد دولت به تنظیم و بهبود شرایط بازار محصولات کشاورزی است به‌طوری که هم تولیدکنندگان حمایت شوند و هم قیمت‌های مناسبی برای مصرف‌کنندگان فراهم شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha