محمد قاسم منوچهری، دبیرکل فدراسیون جهانی او - اسپرت عصر امروز (۲۴ بهمن) در حاشیه افتتاح این مسابقات در مجموعه ورزشی امام خمینی(ره) کرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: این مسابقات به مدت چهار روز و تا ۲۷ بهمن ادامه خواهد داشت.
وی از حضور ورزشکاران ۱۲ کشور در بازیهای بین المللی بشر دوستی ۲۰۲۵ کرمانشاه خبرداد و گفت: افغانستان، ترکمنستان، تاجیکستان، روسیه، عراق، هندوستان و سریلانکا از جمله کشورهای شرکت کننده در این رویداد هستند که اکثر آنها در سازمان شانگهای عضویت دارند.
وی تعداد ورزشکاران شرکت کننده در این رقابتها را ۳۰۰ نفر اعلام کرد و افزود: از این تعداد ۱۵۱ نفر از کشورهای خارجی و ۱۴۹ نفر از ایران هستند.
منوچهری با بیان اینکه هشت فدراسیون از ۱۱ فدراسیون همکار در برگزاری بازیهای بین المللی بشر دوستی در رویداد کرمانشاه حضور دارند، عنوان کرد: پلوتا (ورزش سنتی اسپانیا)، سومو (ورزش ملی ژاپن)، گو (ورزش ملی کره جنوبی)، دراتس، او اسپرت (با سه رشته زیر مجموعه) و بولز هشت فدراسیون بین المللی هستند که در رویداد کرمانشاه حضور دارند.
منوچهری یادآور شد: بازیهای بین المللی بشر دوستی ۲۰۲۵ در چند سالن مختلف ورزشی سطح شهر کرمانشاه برگزار خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات