• چهارشنبه / ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۶:۰۰
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1403112418316
  • خبرنگار : 50225

به روز رسانی شد

سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان معارفه شد /معاون استاندار: نباید نگاه سیاسی در آموزش و پرورش حاکم باشد

سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان معارفه شد /معاون استاندار: نباید نگاه سیاسی در آموزش و پرورش حاکم باشد

ایسنا/خوزستان سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان امروز با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش در اهواز معارفه شد. 

آیین تکریم و معارفه مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان، امروز (۲۴ بهمن‌ماه) با حضور عبدالرضا فولادوندی معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی در مجتمع طلاییه  اهواز برگزار شد.  

به گزارش ایسنا، در این آیین ناصر علیفر به عنوان  سرپرست آموزش و پرورش خوزستان معارفه و جایگزین عبدالله حبیبی مدیرکل پیشین شد. 

علی بویری سرپرست معاونت سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان در این آیین با تقدیر از تلاش‌های حبیبی مدیرکل پیشین آموزش و پرورش اظهار کرد: حضور مدیران توانمند، با سواد و از سلایق مختلف موجب امیدواری به آینده و توسعه همه جانبه در کشور خواهد شد. 

وی افزود: با تعامل سازنده با دیگر دستگاه‌های پشتیبان آموزش و پرورش و با استفاده از ظرفیت صاحب نظران باید رشد ملموس و اساسی در شاخص‌های اساس آموزش و پرورش ایجاد کند.

سرپرست معاونت سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان گفت: دیگر دستگاه‌ها که وظایفی دارند باید پشتیبانی‌های لازم از آموزش و پرورش را داشته باشند و این کار با هماهنگی استانداری انجام می‌شود.

بویری عنوان کرد: هر چه در حوزه آموزش و پرورش اقدامات اساسی و پشتیبانی در این زمینه بیشتر باشد در توسعه استان خوزستان موفق‌تر خواهیم بود . هر جا آموزش و پرورش توام کار کردند و نمره قبولی گرفتند، هزینه‌های اجتماعی و قضایی و... کاهش یافته است و این موضوع، نقش آموزش و پرورش در ایجاد امنیت و توسعه پایدار را گوشزد می‌کند.

بویری عنوان کرد: هر چه به این موضوع توجه بیشتری شود و مهارت دانش‌آموزان در حوزه‌های اجتماعی افزایش یابد در توسعه اقتصادی نیز موفق خواهیم بود زیرا آموزش و پرورش زیربنای توسعه استان است.

وی افزود: انتظار می‌رود مدیرکل آموزش و پرورش اقدامات اساسی در حوزه افزایش قبولی کنکور، بالا بردن معدل دانش‌آموزان و همچنین جذب بازماندگان از تحصیل داشته باشد و در یک برنامه و بازه زمانی مشخص، شاهد تحول در شاخص‌های مختلف باشیم.

سرپرست معاونت سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان گفت: مدیرکل آموزش و پرورش همچنین باید نگاه جامع و تخصصی به آموزش و پرورش داشته باشد. ملاک ما استفاده از نیروهای توانمند باتخصص و باتجربه در آموزش و پرورش است و نباید نگاه سیاسی در آموزش و پرورش حاکم باشد.

جایگاه آموزش و پرورش خوزستان باید ارتقا یابد

سید محسن موسوی‌زاده نماینده اهواز، کارون، حمیدیه و باوی در مجلس شورای اسلامی هم در این آیین گفت: با همکاری وزیر خوب آموزش و پرورش در حال برنامه‌ریزی برای حل مسائل و مشکلات این حوزه هستیم.

وی افزود: ما به عنوان نمایندگان مردم پیگیر مشکلات و حامی هستیم اما از مدیرکل جدید آموزش و پرورش خوزستان هم می‌خواهیم با تلاش جایگاه آموزش و پرورش را ارتقا دهد. 

نماینده اهواز، کارون، حمیدیه و باوی در مجلس شورای اسلامی گفت: آنچه خوزستان را دچار مشکل کرده، دید سیاسی و قومی به افراد است. همه این انسان‌ها سرمایه‌های نظام هستند و نظام برای آن‌ها هزینه داده است بنابراین حق نداریم نگاه سیاسی و قومی به آن‌ها داشته باشیم و باید از افراد توانمندتر و متعهدتر استفاده شود.

خوزستان باید به قطب علمی و فرهنگی تبدیل شود 

ناصر علیفر سرپرست آموزش و پرورش خوزستان هم در ادامه گفت: با توجه به ظرفیت‌ها و ثروت خوزستان، این استان باید به یکی از قطب‌های علمی و فرهنگی کشور تبدیل شود و در مسیر توسعه پایدار و پیشرفت همه جانبه قرار بگیرد که این موضوع مستلزم توجه به مجموعه آموزش و پرورش خوزستان به عنوان رکن توسعه است. 

وی افزود: با وجود تلاش‌های انجام شده در آموزش و پرورش، هنوز نتوانسته‌ایم به جایگاه مدنظر دست یابیم.
سرپرست آموزش و پرورش خوزستان گفت: باید با استفاده از تجربه‌های گذشته، آموزش و پرورش باکیفیت و عادلانه‌ای برای همه دانش‌آموزان فراهم کنیم.

وی بیان کرد: خوزستان چالش‌های زیادی در حوزه آموزش و پرورش دارد؛ نابرابری آموزش در مناطق مختلف، آمار بالای بازماندگان از تحصیل، کمبود نیروی متخصص، فرسودگی تعداد قابل توجهی از مدارس و کمبود امکانات آموزشی و پرورشی برخی از این مشکلات هستند.

علیفر گفت: برنامه‌های جامعی تدوین شده است و در دستور کار قرار خواهد گرفت و عهد می‌بندم تمام توان خود را برای بهبود آموزش و پرورش تربیتی و ارتقای وضعیت آموزشی مدارس به کار بگیریم و همواره گوش شنوای منتقدان و اندیشمندان باشم و از پیشنهادهای خلاقانه و راهکارها استفاده کنم. 

وی عنوان کرد: رفع چالش‌های پیچیده و دیرینه آموزش و پرورش از عهده یک نفر خارج است و باید همه تلاش کنیم تا افق روشنی در این زمینه داشته باشیم.

سرپرست آموزش و پرورش خوزستان گفت: باید بدانیم ارتقای وضعیت آموزش و پرورش خوزستان یک شبه امکان‌پذیر نیست و این موضوع کاری زمان‌بر و طاقت‌فرسا است که با همت بالا و برنامه‌ریزی دقیق و مستمر و با تعیین اهداف میسر خواهد شد. از همه می‌خواهیم کمک کنند تا این کشتی بزرگ را به ساحل امن موفقیت برسانیم.

کارهای بزرگی در مدت کوتاه انجام شد

عبدالله حبیبی مدیرکل پیشین آموزش و پرورش خوزستان نیز در این آیین گفت: آموزش و پرورش را در حصار دیوارها نگذاشتیم و آن را بیرون آوردیم و برنامه‌های بزرگی در زمینه‌های مختلف در این مدت کوتاه اجرا کرده‌ایم.

وی افزود: از معاونانم که آن‌ها را انتخاب نکردم اما به وجودشان افتخار می‌کنم، تشکر می‌کنم. 

مدیرکل پیشین آموزش و پرورش خوزستان گفت: اقتدارم را با هیچ چیز معاوضه نکردم و از مرز عدالت و انصاف عبور نکردم. به انتقادها پاسخی ندادم و سپاسگزار آن‌ها هستم.

حبیبی با آرزوی موفقیت برای مدیرکل جدید آموزش و پرورش خوزستان عنوان کرد: ماموریت‌های آموزش و پرورش بسیار زیاداست و سعی کردم تا حد توان کوتاهی نداشته باشم. روزی می‌آید که همه باید پاسخ دهیم و آن جا، جایی برای دروغ و فساد وجود ندارد. 

حق نداریم از آموزش و پرورش به عنوان بنگاه سیاسی استفاده کنیم

عبدالرضا فولادوند معاون وزیر آموزش و پرورش نیز در آیین تکریم و معارفه مدیرکل آموزش پرورش خوزستان، اظهار کرد: نیروی انسانی مهم‌ترین سرمایه جامعه بشری است؛ نیروی انسانی زیر توسعه جوامع محسوب می‌شود و اگر همه نیازها و ملزومات توسعه مهیا باشد اما نیروی انسانی وجود نداشته باشد، توسعه‌ای در کار نیست.

به گزارش ایسنا، وی افزود: این معلمان که سرمایه فرهنگی تولید می‌کنند بزرگترین تولیدکنندگان کشور محسوب می‌شوند.  مدیریت به ویژه در حوزه در تعلیم و تربیت در این زمان بسیار مشکل و نیازمند ایثار و از خودگذشتگی است. 

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی گفت: تعلیم و تربیت و درمان دو اولویت آقای پزشکیان هستند؛ گسترش و توسعه عدالت آموزشی در حوزه توانمندسازی مدارس دولتی و توسعه فضاهای آموزشی، برگ زرینی بر اوراق عملکرد دولت‌ها خواهد بود و باید با وحدت و یگانگی از این فرصت استفاده کنیم.

فولادوند بیان کرد: مجموعه آموزش و پرورش معتمدان مردم هستند و مردم بزرگترین و مهم‌ترین سرمایه‌ها یعنی فرزندان‌شان را در اختیار ما گذاشته‌اند بنابراین باید این بار امانت را به خوبی به مقصد برسانیم.

وی عنوان کرد: آموزش و پرورش نباید توسط یک جریان و باند اداره شود بلکه باید از همه نیروهای کارآمد این مجموعه به دور از تفکرات سیاسی و قومی استفاده شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: حق نداریم از آموزش و پرورش به عنوان بنگاه سیاسی استفاده کنیم زیرا آموزش و پرورش سرمایه زیربنایی کشور است.

وی افزود: بعد از مدرسه، اولیا مجموعه تاثیرگذار بر تعلیم و تربیت هستند و باید از این ظرفیت به خوبی استفاده شود. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha