• چهارشنبه / ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۲:۴۸
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1403112418145
  • خبرنگار : 50177

رئیس مرکز هیئت‌های امنا و هیئت‌های ممیزه وزارت علوم:

چالش اصلی دانشگاه‌های کشور، مساله کیفیت است

چالش اصلی دانشگاه‌های کشور، مساله کیفیت است

ایسنا/لرستان رئیس مرکز هیئت‌های امنا و هیئت‌های ممیزه وزارت علوم گفت: همه باید در جهت اعتلای دانشگاه و کمک به کشور و بهبود کیفیت محیط دانشگاهی در این شرایط سخت، فرد منتخب را یاری کنیم.

علی خاکی صدیق امروز ۲۴ بهمن در آیین تکریم و معارفه روسای دانشگاه لرستان که در سالن آمفی‌تئاتر دانشکده اقتصاد این دانشگاه برگزار شد، بیان کرد: علیرغم فراز و فرودها دانشگاه لرستان شرایط خوبی دارد. همه دانشگاه‌های کشور با شرایط ایده‌آل فاصله دارند اما به صورت نسبی دانشگاه لرستان با تلاش مدیران و اعضای هیات علمی و کارکنان، وضعیت خوبی دارد.

وی به چالش‌های اصلی آموزش عالی اشاره کرد و با بیان اینکه به لحاظ دانشگاهی و آکادمیک چالش اصلی دانشگاه‌های کشور مساله کیفیت است، تصریح کرد: منظور، کیفیت در ابعاد آموزش، پژوهش، فناوری، جذب دانشجو، بویژه دانشجوی بین‌المللی است، این امر در بحث دانشجوهای بین‌المللی نیز در برخی دانشگاه‌ها مطلوب نیست.

رئیس مرکز هیئت‌های امنا و هیئت‌های ممیزه وزارت علوم گفت: دسترسی به اطلاعات همه دانشگاه‌ها در هیئت ممیزه وجود دارد، ارتقای هیئت‌های ممیزه ضروری است.

خاکی صدیق با بیان اینکه موضوع کیفیت به مدیریت دانشگاه‌ها برمی‌گردد، افزود: یکی از عوامل تأثیرگذار بر کیفیت در کنار سایر عوامل بحث اخلاق حرفه‌ای در آموزش، پژوهش، مدیریت، برنامه‌ریزی و سیاستگذاری است. در حوزه مدیریت، اخلاق حرفه‌ای یکی از ارکانی است که در فرآیند پیش و پس از مدیریت‌ها خود را نشان می‌دهد.

وی بیان کرد: برای تعیین روسای دانشگاه تصمیم با وزیر علوم است، وقتی وزیر یک نفر را معرفی کرد آنچه مهم بوده این است که همه باید در جهت اعتلای دانشگاه و کمک به کشور و بهبود کیفیت محیط دانشگاهی در این شرایط سخت فرد منتخب را یاری کنیم و صادقانه تذکرات را در راستای اصلاح بدهیم و تلاش برای رفع مشکلات و گذر از حاشیه‌ها باشد.

خاکی صدیق اضافه کرد: دانشگاه لرستان علی‌رغم تمام دستاوردهایی که داشته است و همه شاهد آن بوده ایم، مانند سایر دانشگاه‌ها کاستی‌هایی هم دارد و یکی از برنامه‌های اصلی رئیس جدید دانشگاه باید ارتقای وضعیت دانشگاه و توجه به افزایش درآمدهای اختصاصی دانشگاه باشد، چرا که در کشور دانشگاه‌هایی داریم که با تعریف ساز و کارهایی توانسته‌اند درآمدهای اختصاصی خود را افزایش دهند و این هم به کیفیت ارتقای آزمایشگاه‌ها و کار پژوهشی و ارتقای رفاه کارکنان و استاید منجر شده است.

وی گفت: تلاش می‌کنیم برای جذب درآمد دانشگاه لرستان اقداماتی در جهت جذب امکانات و اعتبارات تسهیل کنیم. همچنین در جذب دانشجویان بین‌المللی آمادگی داریم یاری‌رسان دانشگاه باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha