به گزارش ایسنا، جعفر قائم پناه در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز رئیس جمهور به استان بوشهر سفر می کند و تا فردا شب در این استان حضور دارد. دولت یک خبر خوب برای کسانی که به صورت ته لنجی و شوتی فعالیت می کنند دارد که دیگر راحت بتوانند کالاهای مورد نیاز کشور را وارد کنند.
وی در پاسخ به سوالی درباره نظرسنجی از مردم قبل از سفرهای استانی دولت، بیان کرد: قبل از این که دولت به سفر استانی برود، نظرات مردم راجع به مشکلات زیربنایی، بهداشت و درمان، امور اجتماعی، دیدگاه آنها درباره دولت و محبوبیت رئیس جمهور را جویا میشویم و نتیجه را روی میز دولت قرار می دهیم. نظرسنجی سفر بوشهر از حدود ۷۰۰ نفر بوده که توسط یک موسسه علمی بیطرف انجام شده است.
معاون اجرایی رئیس جمهور افزود: ما می خواهیم صدای مردم را بشنویم. مخالفان هم باید حرف خود را بلند بزنند. رئیس جمهور گوش شنوایی برای صدای مخالفان دارد. مردم باید نارسایی ها را بیان کنند و ما هم آن را بشنویم و با تمام توان و با آنچه در بضاعت ماست، عمل کنیم. مردم حق خود را میخواهند و ما هم باید حق آنها را بدهیم.
قائم پناه همچین خبر داد که در ماه رمضان، رئیس جمهور به شهرهای اطراف تهران سفر خواهد کرد.
انتهای پیام
نظرات