• چهارشنبه / ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۰:۴۳
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403112417980
  • خبرنگار : 50649

مدیرکل مدیریت بحران استانداری:

مشکلی در فارس به دلیل بارش برف و باران نداریم

مشکلی در فارس به دلیل بارش برف و باران نداریم
عکس تزئینی است

ایسنا/فارس مدیرکل مدیریت بحران استانداری فارس با اشاره به بارش برف و باران در نقاط مختلف این استان، اظهار کرد: تاکنون به دلیل بارش برف و باران در سامانه فعلی، مشکلی در استان فارس رخ نداده است.

غلامرضا غلامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: تمام محورهای مواصلاتی فارس اعم از جاده‌های بین‌ شهری و راه‌های روستایی باز است و مشکلی در زمینه تردد وجود ندارد.

وی با بیان اینکه فعلاً بارش برف و باران مشکلی به لحاظ آبگرفتگی و سیلابی شدن در نقاط مختلف استان ایجاد نکرده است، افزود: شدت بارش‌ها در سامانه بارشی کنونی هنوز رخ نداده است و از بعدازظهر امروز، ۲۴ بهمن به بعد احتمال سیلابی شدن در استان فارس وجود دارد و این سامانه هم تا جمعه ۲۶ بهمن در استان فعالیت خواهد داشت.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری فارس در عین حال این نکته را یادآور شد که سیلابی شدن پدیده بدی نیست، چراکه رودخانه‌ها را پر کرده و به بحث آبخیزداری هم کمک می‌کند، اما طغیان رودخانه‌ها و مسیل‌ها، مشکلاتی مانند فرسایش خاک، آسیب به مزارع کشاورزی و آسیب به جان و مال مردم ایجاد می‌کند.  

غلامی ضمن ابراز خرسندی از بارش‌ها، گفت: سامانه بارشی فعلی مخاطراتی نظیر تگرگ، رعد و برق، وزش باد شدید و طوفان هم دارد لذا هشدار نارنجی هواشناسی را برای کل استان فارس صادر کردیم و تمام شهرستان‌های استان درگیر این سامانه خواهند شد البته ممکن است در نقطه‌ای بارش نداشته باشیم، اما وزش باد شدید یا افت دمای شدید داشته باشیم.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری فارس از آماده‌باش تمام دستگاه‌های خدمات‌رسان و امدادی در سطح استان خبر داد و افزود: تمام مرخصی مدیران، بخشداران، شهرداران و فرمانداران به دلیل صدور هشدار نارنجی هواشناسی و احتمال وقوع سیلاب در استان لغو است و همه مسئولان مربوط باید سر کار حاضر باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha