• سه‌شنبه / ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۲:۳۱
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1403112317287
  • خبرنگار : 50553

مدیرکل حفظ آثار قزوین:

تاکنون ۱۱۰ میلیارد برای «باغ موزه دفاع مقدس قزوین» هزینه شده است

تاکنون ۱۱۰ میلیارد برای «باغ موزه دفاع مقدس قزوین» هزینه شده است

ایسنا/قزوین مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس قزوین گفت: تا کنون در محوطه سازی سایت شمالی ۴۰ میلیارد، ساختمان آمفی تئاتر ۴۰ میلیارد، طراحی تاسیسات و سردرب ورودی ۶ میلیارد و به طور کلی در مجموع ۱۱۰ میلیارد تومان برای باغ موزه قزوین هزینه شده است.

محمد امیری‌مقدم در چهل‌وهفتمین شورای هماهنگی دفاع مقدس استان قزوین که سه‌شنبه ۲۳ بهمن در سالن جلسات شهید سلیمانی برگزار شد، اظهار کرد: استان قزوین ۳۰۰۰ شهید، ۶۷۰۰ جانباز، ۶۶۲ آزاده، ۳۴ هزار و ۵۵۶ رزمنده، ۱۰۰ شهدای گمنام تقدیم انقلاب کرده است، همچنین ۶۰ نقطه یادمانی شهدای گمنام نیز در قزوین وجود دارد.

وی ادامه داد: فرهنگ ایثار و دفاع مقدس و موضوع ولایت از مباحث مهمی است که باید به آن توجه ویژه شود و بازگویی اتفاقات هشت سال دفاع مقدس از اهمیت بسیاری برخوردار است، فرهنگ دفاع مقدس باید در جامعه نشر داده شود تا نسل‌های جدید با این فرهنگ در سطح جامعه آشنا شوند.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس قزوین بیان کرد: از سال ۱۳۸۱ تا کنون در ۶۰ نقطه تدفین شهدای گمنام انجام شده که ۵۶ یادمان تکمیل شده و هم اکنون در چهار نقطه رازمیان، سیردان، نیکویه و طرزک یادمان در حال ساخت داریم.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: باغ موزه استان قزوین ۲۲ هکتار مساحت دارد، ساختمان مرکزی قرار بود توسط شهرداری با اعتباری بالغ بر ۲۲ میلیارد تومان به مدت هشت ماهه انجام شود که هنوز تکمیل نشده و تاکنون ۱۴ میلیارد برای این بخش هزینه شده است.

امیری مقدم تصریح کرد: تاکنون در محوطه‌سازی سایت شمالی ۴۰ میلیارد، ساختمان آمفی تئاتر ۴۰ میلیارد، طراحی تأسیسات و سردر ورودی ۶ میلیارد و به طور کلی در مجموع ۱۱۰ میلیارد تومان برای باغ موزه قزوین هزینه شده است.

وی گفت: تعیین تکلیف پیمانکار ساختمان مرکزی توسط شهرداری قزوین، تملک باغ موزه، تغییر دستگاه اجرایی از شهرداری به بنیاد حفظ آثار جهت جذب اعتبارات، تخصیص زمین شهری جهت تکمیل موزه دفاع مقدس و مقاومت، استفاده از ظرفیت شهرداری‌های محمدیه، الوند، آبیک، بوئین‌زهرا و تاکستان جهت تکمیل بخش‌های مختلف باغ موزه، تکمیل یادمان‌های در حال ساخت، تخصیص اعتبار جهت چاپ کتاب تاریخ توصیفی دفاع مقدس قزوین و تخصیص اعتبار پژوهشی جهت تدوین دانشنامه دفاع مقدس استان قزوین از نیازمندی‌های پروژه باغ موزه قزوین است.

به گزارش ایسنا، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس قزوین در پایان اظهار کرد: ما به دنبال ساختمان‌سازی برای خودمان نبودیم و قبل از آمدن ما ساخت ساختمان اداری آغاز شده بود، ما برای خودمان ساختمان نساختیم و در همین بخش اداری کتابخانه، مخزن اسناد و اتاق مطالعه ساخته‌ایم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha