• سه‌شنبه / ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۲:۳۱
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1403112317286
  • منبع : نمایندگی ایلام

با حضور معاون فناوری رئیس جمهور

طرح تولید فولاد زاگرس ایوان به‌بهره‌برداری رسید

طرح تولید فولاد زاگرس ایوان به‌بهره‌برداری رسید

ایسنا/ایلام شرکت فولاد زاگرس ایوان، یکی از پروژه‌های مهم و شاخص استان ایلام، با سرمایه‌گذاری ۱۲۰۰ میلیارد تومان و حضور معاون فناوری رئیس جمهور به بهره‌برداری رسید.

این پروژه با چهار کوره القایی ۲۵ تنی، با هدف تکمیل زنجیره فولاد و ایجاد ۱۵۰ فرصت شغلی در شهرک صنعتی شهرستان ایوان راه‌اندازی شده است.

اهداف کلیدی این طرح تأمین نیاز استان و کشور در بخش پروژه‌های ساختمانی، عمرانی و صنایع فلزی، امکان صادرات محصولات تولیدی در صورت پوشش نیاز داخلی، کاهش قیمت تمام شده تولید میلگرد شرکت نورد ایوان به‌عنوان مهم‌ترین صنعت مصرف‌کننده محصولات تولیدی و توسعه صنعتی استان و شهرستان محل اجرای طرح است.

«رضا محمدرحیمی» مدیر کل صمت استان ایلام در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به اهمیت این پروژه افزود: خوراک این پروژه آهن قراضه و آهن اسفنجی است و محصولات تولیدی آن شمش فولادی با ظرفیت ۱۵۰ هزار تن در سال است.

  طرح تولید فولاد زاگرس ایوان به‌بهره‌برادری رسید

وی افزود: این پروژه با توان برق ۱۱ مگاوات در فاز اول و در مجموع ۲۵ مگاوات، آب مصرفی ۶۰ هزار متر مکعب در سال و تسهیلات پرداختی ۵۲۶ میلیون روپیه به علاوه ۲۷/۵ میلیارد تومان «ثابت» و ۹۶ میلیارد تومان «در گردش» با سرمایه‌‎گذاری ثابت ۱۲۰۰ میلیارد تومان به بهره برداری رسید.

با افتتاح این شرکت، زمینه برای توسعه صنایع پایین دستی فولاد در استان و افزایش  اشتغالزایی فراهم شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha