به گزارش ایسنا، رحمان سالاری در همایش بهرهبرداری از طرحها و پروژههای سیانجی با بیان اینکه درحال حاضر ۹۳ جایگاه در حال ساخت است و ۹۵ درصد جایگاههای کشور نیز در حال فعالیت هستند، گفت: از حدود دو دهه ۲۳۶۰ جایگاه راهاندازی و ۴.۴ میلیون خودرو را سیانجی سوز کردیم.
وی افزود: سهم سیانجی در سبد سوخت ۱۴.۵ درصد است، در این مدت ۱۱۷ میلیارد متر مکعب در کشور سیانجی توزیع کردهایم و این نشان میدهد که باید روی این صنعت سرمایهگذاری کنیم.
مدیر طرح سیانجی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی با بیان اینکه ۹۰ درصد تاکسیها و ۵۰ درصد وانتبارها از سوخت سی ان جی استفاده می کنند، اظهار کرد: در حال حاضر حدود ۴۰ میلیون مترمکعب ظرفیت سیانجی داریم و روزانه حدود ۱۹ میلیون متر مکعب به فروش میرسد.
مدیر طرح سیانجی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران از بهرهبرداری ۱۲ جایگاه جدید سیانجی در ۶ استان کشور خبر داد و گفت: در صورتی که سیانجی به سبد سوخت کشور افزوده نمیشد، مصرف بنزین کل کشور تا پایان آذر ۱۴۰۳ معادل ۱۴۳.۴ میلیون لیتر در روز بود، با توجه به افزایش روزافزون رشد مصرف بنزین و عدم رشد مصرف در بخش سیانجی، لزوم توجه به موانع توسعه سیانجی در سبد سوخت حمل و نقل کشور ضرورت دارد.
وی با بیان اینکه هماکنون بیش از ۹۵ درصد جایگاههای سیانجی کشور در مدار هستند، تاکید کرد: امروز ۱۲ جایگاه در استانهای آذربایجان شرقی، کرمان، اصفهان، لرستان، خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان افتتاح میشود که با ظرفیت ۱۴ هزار و ۴۵۰ مترمکعب بر ساعت ظرفیت سیانجی کشور را افزایش میدهند.
مدیر طرح سیانجی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران با بیان اینکه حدود ۱۰ هزار میلیارد ریال بهمنظور بهرهبرداری از این ۱۳ جایگاه سرمایهگذاری شده و اشتغالزایی حدود ۱۳۰ نفر را بهدنبال داشته است، اظهار کرد: امروز در بحث تولید کارخانهای خودروهای دوگانهسوز، قرارداد تولید ۴۵ هزار خودروی تاکسی و وانت با شرکت ایران خودرو و ۳۰ هزار خودروی تاکسی و وانتبار با شرکت زامیاد به ارزش مجموع ۴۵ میلیون دلار امضا میشود که پایان این قرارداد تا ۱۴۰۴ است.
وی با اشاره به طرح تعویض مخازن تاکسیها با بیان اینکه تاکنون ۸۲۰۰ مخزن تاکسی فرسوده تعویض شده است، اظهار کرد: در یک ماه گذشته ۱۲۰۰ مخزن تعویض شده است و تا پایان سال ۴۰۰۰ مخزن جدید نیز روی تاکسیهای با مخازن فرسوده نصب میشود.
انتهای پیام
نظرات