• یکشنبه / ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ / ۲۰:۴۱
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403112116255
  • خبرنگار : 50191

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران سیستان و بلوچستان:

۹۰ درصد از امور درمانی ایثارگران از طریق بیمه‌ها انجام می‌شود

۹۰ درصد از امور درمانی ایثارگران از طریق بیمه‌ها انجام می‌شود

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران سیستان و بلوچستان گفت: حداقل ۹۰ درصد از امور درمانی ایثارگران از طریق بیمه‌ها انجام می‌شود؛ بیمه‌های پایه ایثارگران را تحت پوشش قرار می‌دهند.

مجتبی میرحسینی شامگاه یکشنبه ۲۱ بهمن، در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اولویت‌های بنیاد شهید در زمینه درمان ایثارگران، اظهار کرد: اولویت اول بنیاد شهید بحث درمان ایثارگران است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران سیستان و بلوچستان بیان کرد: در گذشته، پرداخت هزینه‌های درمانی با تأخیر صورت می‌گرفت، اما با تغییرات جدید، بعد از ثبت هزینه‌ها در سامانه بیمه، حداکثر ۴۸ ساعت بعد هزینه‌ها به ایثارگران پرداخت شده و هزینه‌های درمانی مراکز درمانی طرف قرارداد نیز که قبلاً ممکن بود تا هشت ماه طول کشد، اکنون حداکثر سه ماه بعد پرداخت می‌شود.

وی افزود: با توجه به افزایش سن والدین شهدا و جانبازان، بیماری‌های آنان شدت یافته و مشکلات زیادی در این زمینه ایجاد شده به همین دلیل، درمان ایثارگران یکی از اصلی‌ترین محورهای فعالیت بنیاد شهید قرار گرفته است.

وی از افزایش مراکز درمانی طرف قرارداد بیمه در این استان خبر داد و اعلام کرد: تعداد این مراکز از ۴۳ به بیش از ۱۰۰ مرکز رسیده است.

وی تصریح کرد: یکی از تحولات مهم در سالجاری، عقد قرارداد بنیاد شهید و بیمه با بیمارستان پارس به عنوان یکی از بهترین و مجهزترین بیمارستان‌های خصوصی کشور برای درمان ایثارگران بود.

وی با تأکید بر پیشرفت‌های نظام جمهوری اسلامی در حوزه درمان، افزود: در گذشته، ایثارگران به کشورهای همسایه مانند پاکستان برای درمان مراجعه می‌کردند، اما اکنون در هر تخصصی و فوق تخصصی، پزشکان متخصص و تجهیزات پزشکی پیشرفته در سیستان و بلوچستان وجود دارد.

میرحسینی اظهار کرد: برخی از ایثارگران همچنان نیاز به اعزام به مراکز درمانی مجهزتر دارند که در سال جاری تاکنون بیش از ۱۶۰ نفر از ایثارگران به مراکز درمانی خارج از استان اعزام شده‌اند.

وی درباره طرح پایش سلامت ایثارگران نیز گفت: بنیاد شهید طرح پایش سلامت را برای ایثارگرانی که دچار بیماری‌های صعب‌العلاج هستند، در دست اجرا دارد؛ این طرح شامل قرارداد با پزشکان عمومی برای انجام معاینات اولیه و تکمیل پرونده‌های سلامت ایثارگران است که در سال جاری بیش از یک‌هزار نفر از ایثارگران زیر پوشش این طرح قرار گرفته‌اند.

مدیرکل بنیاد شهید سیستان و بلوچستان به اهمیت رسانه‌ها در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اشاره کرد و افزود: بنیاد شهید نیاز به رسانه دارد تا فرهنگ ایثار و شهادت را ترویج کند و از تمامی ظرفیت‌ها برای این مهم استفاده کند، همچنین در حوزه تکریم ایثارگران، بنیاد شهید به ارائه خدمات مختلف از جمله اشتغال، مسکن و تسهیلات دیگر پرداخته است.

وی ادامه داد: بنیاد شهید سه مأموریت ترویج، تکریم و ساماندهی گلزار شهدا را دارد که در بخش ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در سطح کشور با ریاست رئیس‌ جمهوری و در سطح استان با ریاست استاندار فعالیت می‌کند و چاپ کتب و استفاده از زبان هنر برای معرفی شهدا از دیگر فعالیت‌های این حوزه است.

میرحسینی از لزوم توجه به اشتغال خانواده‌های ایثارگران، مسکن و سایر تسهیلات در حوزه تکریم ایثارگران خبر داد و گفت: در حوزه ساماندهی گلزار شهدا نیز برنامه‌ها و اقدامات مختلف در دست اجراست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۱۱-۲۱ ۲۳:۴۰

سلام چرازمان جنگ منطقه سراوان سیستان وبلوچستان جزومنطقه جنگی به حساب نمی اید درصورتی که همانطورکه مطلع هستید بسیاردرگیری بودوشهیدداده شد