رضا امینی در آیین بهرهبرداری از بلوار نفت و آغاز عملیات بهسازی ورودی خرمشهر - اهواز و همچنین انعقاد تفاهمنامه سه هزار میلیارد تومانی پروژههای عمرانی بین شهرداری اهواز و بسیج سازندگی سپاه حضرت ولی عصر (عج) خوزستان، که امروز (یکشنبه ۲۱ بهمن) انجام شد، اظهار کرد: اهواز چند ورودی دارد و جاده خرمشهر یکی از مهمترین این ورودیها است که وضعیت ظاهری زیبایی ندارد. مطالعات زیباسازی آن از سالهای گذشته شروع شد و با همت شرکت مناطق نفتخیز جنوب برای مشارکت، این پروژه در دستور کار قرار گرفت و امروز عملیات اجرایی آن آغاز میشود. این محور هفت و نیم کیلومتر از سه راه خرمشهر تا پل نورد طول دارد.
به گزارش ایسنا، وی افزود: ۱۲ محله از این پروژه متاثر هستند که باید توسعه یابند. به دلیل معضلات اجتماعی مزمن در سالهای گذشته، مجبور هستیم این پروژه را از میان راه شروع کنیم و بعد ساماندهی دستفروشان در مکان پپیشبینی شده انجام میشود. اعتبار مورد نیاز برای این پروژه ۴۰۰ تا ۶۵۰ میلیارد تومان است که بخش مهمی از آن از محل مسئولیتهای اجتماعی شرکت مناطق نفتخیز جنوب تامین میشود.
شهردار اهواز گفت: هر چند در حوزه عمل به مسئولیتهای اجتماعی صنایع با شرایط مطلوب فاصله داریم اما حمایتها انجام میشود. در خوزستان به دلیل معضلات مختلف، سهم حاشیهها بیشتر از متن است و باید تلاش کنیم به سلامت از این مسیر عبور کنیم. در فضای با نشاط و همکاری میتوان مشکل را حل کرد. با اختلاف، هیچ چیزی حاصل نمیشود و اختلاف، دو سر باخت است.
وی با اشاره به وضعیت بودجه سه سال اخیر شهرداری اهواز گفت: در سه سال ۳۴ هزار میلیارد تومان بودجه پیشبینی میشود که ۲۷ هزار میلیارد تومان آن به تحقق میرسد. سه هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان از این بودجه از محل عوارض آلایندگی و مقداری ارزش افزوده و بقیه از درآمدهای شهرداری به دست آمده که ناشی از تلاشهای همکاران من در شهرداری است.
امینی به اشاره به وضعیت بودجه عمرانی نسبت به بودجه جاری تصریح کرد: برای بودجه سال آینده نسبت عمرانی به جاری ۶۲ به ۳۸ درصد رسیده است تا شاهد اقدامات عمرانی بیشتری در شهر باشیم.
وی عنوان کرد: نمودار رشد بودجه اهواز نسبت به کلانشهرها رتبه یک را دارد اما عقبماندگی زیاد است و باید تلاش کنیم به میانگین کشوری برسیم.
شهردار اهواز با اشاره به هزینههای انجام شده از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ گفت: در این مدت یک هزار و ۷۱۱ میلیارد تومان در بخش حمل و نقل، ۲۵۱ میلیارد تومان در حوزه پسماند، ۲ هزار و ۸۲۶ میلیارد تومان در حوزه فضای سبز، ۷۸۱ میلیارد تومان در حوزه آبهای سطحی، یک هزار و ۴۵۱ میلیارد تومان در حوزه ساخت تقاطع و پل، ۳۲۰ میلیارد تومان در حوزه احداث خیابان و معبر، ۳۵۰ میلیارد تومان برای پارکینگ طالقانی و یک هزار و ۵۲۰ میلیارد تومان برای آسفالت معابر هزینه شده است.
وی عنوان کرد: ساخت شبکه آب خام به ۱.۵ هزار میلیار تومان اعتبار نیاز دارد که تاکنون ۳۲۲ میلیارد تومان در این زمینه هزینه شده است. همچنین در این دوره ۲۶ درصد به فضای سبز اهواز افزوده شده است البته منظور سطح است نه پوشش گیاهی.
امینی گفت: دردهای مزمن موجب شدهاست سرعت کار کمتر شود. اگر تنها چند مشکل داشتیم میتوانستیم بر یک حوزه تمرکز کنیم و کارها سریعتر به نتیجه میرسید.
وی با اشاره به اجرای پروژه میدان جمهوری افزود: در قالب این پروژه برای اولین بار در خاورمیانه سگمنت تک پا با عرض ۲۵ متر ساخته میشود. پیشبینی میشود این پروژه نیمه اول سال آینده به بهرهبرداری برسد.
شهردار اهواز گفت: مساحت اهواز ۱۹ هزار و ۸۰۰ هکتار است که حدود ۳۰ میلیون مترمربع آن معبر، فضای عمومی و جزیره است که آسفالت ۱۰ میلیون مترمربع در دستور کار شهرداری اهواز قرار گرفته و تاکنون ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار متر مربع آسفالت انجام شده است و تا پایان سال به ۶۰۰ میلیون مترمریع میرسد و تا انتهای دوره هم بقیه کار انجام شود.
سردار حسن شاهوارپور فرمانده سپاه ولیعصر(عج) خوزستان هم در این آیین گفت: یکی از دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی خودباوری، عزت و سربلندی بوده است که با خون شهدا به دست آمده است و بیش از ۲۰۰ هزار شهید برای این دستاورد تقدیم کردیم.
وی افزود: انقلاب در شرایط سختی رخ داد و در همه شاخصها بدترین شرایط را داشتیم به گونهای که حتی در بخش کشاورزی بیشترین واردات را داشتیم، به کشورهای بیگانه وابسته بودیم و حتی بلد نبودیم سد یا پل بسازیم.
شاهوارپور عنوان کرد: باید به این باور برسیم که خودمان شهر و کشورمان را بسازیم؛ البته این باور وجود دارد و کارهای زیادی انجام شده و کارهای زیاد دیگری مانده است.
وی تصریح کرد: امروز اهواز نیازمند تلاش مضاعف است که یکی از این مولفه ها آوردن منابع مالی است. باید مسئولان را متوجه مشکلات کرد نه اینکه با نطقهای بی در و پیکر، سیاهنمایی کنیم.
فرمانده سپاه ولیعصر(عج) خوزستان گفت: ترامپ نیامده، قراردادش را با ما بست. عدم دسترسی به سلاح هستهای، عدم دسترسی به موشکهای راهبردی و... را امضا کرد و ما باید التماس کنیم بندها را تغییر بدهد.
وی افزود: ما پول و سرمایه داریم. ترکیه یک قطره نفت ندارد و در کشورهای دیگر دخالت میکند. ما توانمند هستیم و باید کنار هم باشیم.
شاهوارپور گفت: ما بدون چشمداشت و انتفاع در کنار شما هستیم و هر چه سرعت بیشتر باشد، حمایتها بیشتر میشود. سرعت و کار جهادی و شبانهروزی جزو اهداف بلند امام(ره) و رهبری است و باید دنبال شوند.
وی با اشاره به راهپیمایی ۲۲ بهمن بیان کرد: فردا بر همه ما فرض است وارد خیابانها شویم. برای وجب به وجب این خاک خون دادهایم و باید به جنایتکاران غرب و همه بدخواهان بگوییم مردم ما در صحنه هستند و خودمان کشورمان را میسازیم.
همافزایی بین مسئولان، به آمریکا ربطی دارد؟
مجتبی یوسفی نماینده اهواز، کارون، حمیدیه و باوی در مجلس شورای اسلامی هم در این آیین گفت: شهرداریها و دهیاریها صف مقدم و پیشانی خدمت به مردم هستند. کارهای انجام نشده زیادی وجود دارد اما کارهای خوبی هم با تعامل بین مسئولان در سطح استان و ملی، انجام شده یا در حال انجام است.
به گزارش ایسنا، وی افزود: ۶۰ هزار روستا در کشور داریم که ۴۰ هزار روستا از این تعداد دهیاری دارند. یک هزار و ۹۷۰ شهر داریم و شهرداریها و دهیاریها شبانهروز در حال کار هستند تا به مردم خدمترسانی کنند اما اینکه گاهی مردم گلایه میکنند به دلیل این است که روزانه با خدمات شهرداریها روبهرو هستند.
نماینده اهواز، کارون، حمیدیه و باوی در مجلس شورای اسلامی گفت: نمایندگان باید با تسلط بر قانونگذاری و نظارت و مسئولان با کار در حوزه اجرا، مشکلات را رفع کنند. نقد همراه با راهکار خوب است و نباید سیاهنمایی کنیم.
یوسفی عنوان کرد: اینقدر تلاش میشود مشکلات پر رنگ جلوه داده شود که به مردم القا شود هیچ کاری انجام نشده است در حالی که اینگونه نیست.
وی با اشاره به اهمیت اجرای مسئولیتهای اجتماعی صنایع عنوان کرد: گاهی همه مسئولیت اجتماعی یک بخش صنعتی بزرگ، ۱۰۰ بسته معیشتی است در حالی که این کار مردم است نه شرکتها و صنایع و کار این شرکت تنها نقشآفرینی در رشد و توسعه اقتصاد کشور است.
وی با اشاره به اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده و دریافت حق آلایندگی افزود: اگر امروز برخی صنایع به سمت انرژیهای تجدیدپذیر میروند به دلیل تصویب قانون است نه نطق و سیاهنمایی.
نماینده اهواز، کارون، حمیدیه و باوی در مجلس شورای اسلامی گفت: با تلاشهای انجام شده ۱۹ هزار میلیارد تومان برای محرومیتزدایی اختصاص یافت، ۱۰ هزار روستا آبرسانی شد و یک هزار و ۹۷۰ روستای دیگر هم در خوزستان آبرسانی میشوند.
وی تصریح کرد: آیا مواردی مانند همسانسازی حقوق بازنشستگان، اعطای وامهای خرد و همافزایی بین مسئولان، به آمریکا ربطی دارد؟ ما برجام را در دست داشتیم و غربیها به تعهد خود عمل نکردند.
نماینده اهواز، کارون، حمیدیه و باوی در مجلس شورای اسلامی با اشاره به وضعیت متروی اهواز گفت: کاش سال گذشته تفاهم بین شورا برای اجرای مترو بیشتر میشد و با یک هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت که در این زمینه نظر می گرفتیم، پروژه اجرا میشد.
یوسفی عنوان کرد: با تلاشهای انجامشده، ۲۰ هزار میلیارد تومان برای حوزه حمل و نقل امسال و سال آینده پیشبینی شده است.
وی بیان کرد: قبلا اجرای یک پل روگذر در کمتر از ۱۰ تا ۱۲ سال تمام نمیشد اما با کمک شورا و شهردار اهواز، پیشرفت پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید چمران در ۱۸ ماه از ۱۸ درصد به صددرصد رسید.
نماینده اهواز، کارون، حمیدیه و باوی در مجلس شورای اسلامی گفت: باید همدلی و رفاقت در فضای شفاف کار کنیم. اینکه مردم به روی خود نمیآورند به معنی این نیست که پشت پرده را نمیدانند. امروز چالشهای بین مسئولان برای کار است یا برای برخی اهداف شخصی؟
وی با اشاره به سفر مسعود پزشکیان به خوزستان گفت: در سفر رئیس جمهوری به خوزستان ۲۹ هزار میلیارد تومان برای سه سال پیشبینی شد. این در حالی است که بودجه خوزستان در مجلس امسال ۹ هزار میلیارد تومان بوده و اگر سال آینده به ۱۱ هزار میلیارد تومان برسد، در سه سال آینده بودجه خوزستان حداقل ۳۳ هزار میلیارد تومان تنها برای پروژههای عمرانی خواهد بود. سوال اینجا است که آیا در سفر رئیس جمهوری اعتبارات کاهش مییابد؟
انتهای پیام
نظرات