• یکشنبه / ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۹:۲۴
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403112116223
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن در ۶۰ نقطه سیستان‌ و بلوچستان

برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن در ۶۰ نقطه سیستان‌ و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال با اجرای برنامه‌های ویژه در ۶۰ نقطه استان، از جمله رژه‌های خودرویی، نمایشگاه‌های دستاوردهای انقلاب و سرودهای محلی، برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین علی خیور یکشنبه 21 بهمن، به تشریح برنامه‌های ویژه راهپیمایی ۲۲ بهمن در استان سیستان و بلوچستان پرداخت و بیان کرد: امسال در ۶۰ نقطه استان به‌صورت ویژه برنامه‌های متنوعی برای گرامیداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی تدارک دیده شده است. این برنامه‌ها شامل راهپیمایی نمادین در روستاها، رژه‌های خودرویی و تراکتوری در برخی مناطق و برنامه‌های فرهنگی در شهرها است.

وی افزود: در زاهدان، راهپیمایی از ساعت هشت صبح از میدان آزادی آغاز خواهد شد و در تقاطع آزادی و خیابان امام به پایان می‌رسد. این مراسم با سرودهای دانش‌آموزی، اجرای موسیقی‌های محلی و نمایش عروسک‌های غول‌پیکر همراه خواهد بود. همچنین در مسیر راهپیمایی، بیش از ۱۴ غرفه نمایشگاهی با موضوع دستاوردهای انقلاب اسلامی و مقایسه دیروز و امروز استان سیستان و بلوچستان برپا می‌شود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تصریح کرد: در مسیر راهپیمایی ایستگاه‌های صلواتی و موکب‌هایی برای پذیرایی از مردم عزیز در نظر گرفته شده است. تمام روستاها نیز در این حرکت بزرگ سهیم شده‌اند و شاهد برنامه‌های مختلفی همچون رژه‌های ماشینی و نمایش دستاوردهای محلی خواهیم بود.

به گزارش ایسنا، به نقل شورای هماهنگی استان، حجت‌الاسلام خیور در پایان اظهار کرد: این برنامه‌ها، فرصتی برای نمایش وحدت و همبستگی مردم استان و بازتاب شکوه انقلاب اسلامی است. امیدواریم حضور پرشور مردم در این راهپیمایی، برگ زرین دیگری در تاریخ انقلاب باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha