• یکشنبه / ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۹:۰۱
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1403112116208
  • خبرنگار : 71935

از اقتصاد تا غزه؛ اولین نظرسنجی از آمریکایی‌ها درباره ترامپ

از اقتصاد تا غزه؛ اولین نظرسنجی از آمریکایی‌ها درباره ترامپ

شبکه آمریکایی با برگزاری نظرسنجی تازه درباره میزان رضایت شهروندان این کشور از دولت دوم «دونالد ترامپ» گزارش کرد: «به باور بسیاری، او (ترامپ) به قدر کافی بر کاهش هزینه زندگی در آمریکا تمرکز نکرده است.»

به گزارش ایسنا، براساس نظرسنجی‌های برگزار شده توسط شبکه‌های آمریکایی، شهروندان آمریکایی درقبال عملکرد ترامپ در ماه اول دولت او احساسات مختلفی دارند.

درحالی که بسیاری او را «سرسخت»، «پر انرژی»، «متمرکز» و «موثر» توصیف می‌کردند، شبکه «سی‌بی‌اس نیوز» با انتشار داده‌های نظرسنجی تازه خود از انتقاد شهروندان آمریکایی درباره «عدم تمرکز یا تمرکز ناکافی» ترامپ بر کاهش هزینه زندگی خبر داد.

طبق نظرسنجی شبکه آمریکایی، به باور بیش از نیمی از شهروندان آمریکایی، ترامپ فردی «سرسخت، پرانرژی، متمرکز و موثر» است.

نارضایتی شهروندان آمریکا از «عدم تمرکز» ترامپ بر اقتصاد

اما طبق نظرسنجی این شبکه آمریکایی، بسیاری می‌گویند که او بیش از آنچه انتظار داشتند انجام می‌دهد و «درحال انجام وعده‌هایش است». به‌طوری‌که ۷۰ درصد شهروندان آمریکایی بر این باورند که ترامپ درحال عمل به وعده‌های خود است.

نارضایتی شهروندان آمریکا از «عدم تمرکز» ترامپ بر اقتصاد

به‌طور کلی، ۵۳ درصد افرادی که در نظرسنجی سی‌بی‌اس نیوز شرکت کردند، از عملکرد «کلی» ترامپ راضی هستند.

نارضایتی شهروندان آمریکا از «عدم تمرکز» ترامپ بر اقتصاد

طرفداران او و رای دهندگان ترامپ، به ویژه می‌گویند که او به اندازه کافی روی موضوعاتی مانند پایان دادن به تنوع، عدالت و برنامه‌های شمول و اخراج کسانی که به طور غیرقانونی در کشور هستند، تمرکز کرده است.

سیاست او برای اخراج مهاجرین به طور کلی مورد تایید اکثریت است.

اما به اذعان شبکه آمریکایی، یک مسئله کلیدی وجود دارد: «اکثر آمریکایی‌ها می‌گویند که دولت به اندازه کافی روی کاهش قیمت‌ها متمرکز نیست. تورم دلیل اصلی پیروزی آقای ترامپ در انتخابات بود.»

از طرفی، حدود ۶۴ درصد آمریکایی‌ها طرفدار اعزام نیروهای آمریکایی به مرز مکزیک هستند.

نارضایتی شهروندان آمریکا از «عدم تمرکز» ترامپ بر اقتصاد

مخالفت آمریکایی‌ها با طرح ترامپ برای «خرید» غزه

یکی دیگر از مسائلی که مخالفت آمریکایی‌ها را برانگیخته است، مسئله غزه و ایده ترامپ برای «مدیریت و خرید» این باریکه است.

به‌طوریکه، براساس نظرسنجی سی‌بی‌اس نیوز، فقط ۱۳ درصد از شهروندان آمریکایی از طرح او برای کنترل نوار غزه توسط آمریکا حمایت می‌کنند و ۴۷ درصد آشکارا این طرح را «ایده‌ای بد» خوانده‌اند. بسیاری پیشنهاد او برای «خرید» غزه را «مقدمه‌ای» برای مذاکره درباره مسائل دیگر توصیف کرده‌اند.

نارضایتی شهروندان آمریکا از «عدم تمرکز» ترامپ بر اقتصاد

از سوی دیگر، با وجود پافشاری ترامپ بر نقش خود در رسیدن به آتش‌بس در غزه، حمایت او از رژیم صهیونیستی باعث شده تا فقط ۵۴ درصد از آمریکایی‌ها اقدامات او در برخورد با «اسرائیل» و نحوه مدیریت جنگ غزه را تأیید کنند.

نارضایتی شهروندان آمریکا از «عدم تمرکز» ترامپ بر اقتصاد

تورم در آمریکا و جنگ اقتصادی ترامپ علیه جهان

شبکه آمریکایی در ادامه گزارش خود درباره نظرسنجی برگزار شده توسط این شبکه نوشت: «امروزه اکثر آمریکایی‌ها احساس می‌کنند که دولت جدید به اندازه کافی بر کاهش قیمت کالاها و خدمات تمرکز نمی‌کند.»

سی‌بی‌اس نیوز افزود: «کاهش قیمت‌ها یکی از مواردی است که مورد آزمایش قرار گرفته است که اکثریت قاطع کشور موافق هستند که تیم ترامپ باید روی آن بیشتر تمرکز کند. این تقریباً نیمی از جمهوری‌خواهان را نیز شامل می‌شود. به باور بسیاری، او روی مسائلی جز اقتصاد تمرکز کرده است.»

براساس نظرسنجی این شبکه، به باور ۶۶ درصد آمریکایی‌ها اقدامات ترامپ برای مدیریت تورم افسارگسیخته در آمریکا «کافی» نیست.

نارضایتی شهروندان آمریکا از «عدم تمرکز» ترامپ بر اقتصاد

از طرفی، طبق گزارش سی‌بی‌اس نیوز، بسیاری از شهروندان آمریکایی از تصمیم دولت ترامپ برای قطع کمک‌های خارجی رضایت دارند.

اما ایده ترامپ برای استفاده از سیاست اعمال «تعرفه» علیه دیگر کشورها برای رسیدن به اهداف سیاسی خود با واکنش‌های مختلفی روبرو شده است.

به‌طوری که سی‌بی‌اس نیوز گزارش کرد: «پافشاری ترامپ روی تعرفه‌ها ممکن است بر نگرانی عمومی در مورد قیمت ها تأثیر بگذارد. تعرفه‌های گمرکی بر روی کشورهایی غیر از چین در بین اکثریت محبوب نیست و تقریباً از هر چهار نفر، سه نفر فکر می‌کنند که تعرفه های جدید بر کالاهای وارداتی به طور کلی منجر به افزایش قیمت می‌شود و دستاوردی نخواهد داشت.»

نارضایتی شهروندان آمریکا از «عدم تمرکز» ترامپ بر اقتصاد

بر این اساس، ۵۶ درصد شهروندان آمریکایی از اعمال تعرفه علیه چین حمایت می‌کنند. اما بیش از نیمی از شهروندان آمریکایی مخالف اعمال تعرفه علیه مکزیک، اروپا و کانادا هستند.

شبکه آمریکایی در آخر نوشت: «تعرفه‌ها منجر به قیمت‌های بالاتر می‌شود، احتمالاً بسیاری فکر می‌کنند که سیاست‌های ترامپ به طور کلی منجر به افزایش قیمت‌های مواد غذایی خواهد شد.»

دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر بر «کامالا هریس» رقیب دموکرات خود پیروز شد. طبق گزارش نشریه انگلیسی «گاردین» از زمان بازگشت ترامپ به کاخ سفید، او با استفاده از تعرفه‌ها به‌عنوان ابزاری سیاسی درحال «قلدری» علیه متحدان و دشمنان آمریکا است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha