• یکشنبه / ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۸:۳۳
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1403112116186
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

۱۱۶ پروژه در شهرستان بویراحمد افتتاح و کلنگ‌زنی شد

۱۱۶ پروژه در شهرستان بویراحمد افتتاح و کلنگ‌زنی شد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، ۱۱۶ پروژه با اعتبار یک هزار و ۸۶۱ میلیارد تومان با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد، نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس و برخی مسئولان استانی و شهرستانی در شهرستان بویراحمد افتتاح و کلنگ‌زنی شد.

یدالله رحمانی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد امروز ۲۱ بهمن در مراسم افتتاح و کلنگ زنی این پروژه‌های عمرانی و طرح های اقتصادی گفت: از مجموع پروژه های شهرستان مرکز استان ۹۹ پروژه در حوزه عمرانی و ۱۷ پروژه اقتصادی به بهره برداری رسیدند یا عملیات اجرایی آنها آغاز شد. از مجموع پروژه های شهرستان بویراحمد، ۷۵ پروژه با اعتبار یک هزار و ۱۳۴ میلیارد تومان افتتاح شدند همچنین ۴۱ پروژه با ۷۲۷ میلیارد تومان کلنگ‌زنی شد.

وی در مراسم افتتاحیه چمن مصنوعی ۶ هزار و ۵۰۰ متری استادیوم شهدای دانش آموز یاسوج، افزود: در کنار شرکت در جشن‌های انقلاب نهمین روز از دهه فجر، پروژه های عمرانی و اقتصادی به عنوان دستاوردهای نظام افتتاح و کلنگ زنی شدند.

رحمانی اظهار کرد: از مجموع پروژه های عمرانی شهرستان بویراحمد، ۵۸ پروژه با اعتبار ۴۰۸ میلیارد تومان افتتاح و ۴۱ پروژه عمرانی با اعتبار ۷۲۷ میلیارد تومان کلنگ زنی شدند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: ۱۷ پروژه با اعتبار ۶۲۶ میلیارد تومان در بخش اقتصادی افتتاح و اجرایی شد.

۱۱۶پروژه با اعتبار ۱۸۶۱میلیارد تومان در شهرستان بویراحمد افتتاح و کلنگ‌زنی شد

رحمانی تصریح کرد: پروژه روکش آسفالت روستای منصورخانی به گلزار شهدای «کاکان» با اعتبار ۱۳ میلیارد تومان وبه طول هفت کیلومتر به نمایندگی از ۱۹ پروژه راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با اعتبار ۱۹۵ میلیارد تومان را افتتاح کرد.

وی همچنین در مراسمی افتتاحیه چمن مصنوعی ۶ هزار و ۵۰۰ متری استادیوم شهدای دانش آموز یاسوج، ادامه داد: در کنار شرکت در جشن‌های انقلاب بهره‌برداری از پروژه‌ها از دیگر اقدامات برای معرفی دستاوردها است. 

رحمانی بیان کرد: این پروژه را دو ماه پیش بازدید کردیم که نیازمند بهسازی بود که با اعتبار چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بهسازی و امروز مورد بهره برداری قرار گرفت.

وی ادامه داد: در استان استعدادهای زیاد ورزشی داریم وامیدواریم بتوانیم ورزشکاران زیادی را در عرصه ملی و بین المللی معرفی کنیم.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد سپس در آیین مرکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان مادوان گفت: این پروژه سال ۹۱ کلنگ‌زنی شد اما سرعت تکمیل پروژه پایین بود و با اختصاص ۱۰ میلیارد تومان پروژه بعد از یک دهه تکمیل و در اختیار مردم قرار گرفت. بهره برداری از ایستگاه موبایل چهارستون سفلی با اعتبار هشت میلیارد تومان از دیگر پروژه‌های دهه فجر بود.

۱۱۶پروژه با اعتبار ۱۸۶۱میلیارد تومان در شهرستان بویراحمد افتتاح و کلنگ‌زنی شد

رحمانی همچنین شرکت قند شاهین را به نمایندگی از ۱۷ پروژه اقتصادی و تولیدی مورد بهره برداری قرار داد و تصریح کرد: این کارخانه دچار رکود شده بود که با اعتبار ۶ میلیارد تومان احیا شد که برای ۳۰ نفر به صورت مستقیم و ۲۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم اشتغال ایجاد کرد.

وی اظهار امیدواری کرد که به زودی شاهد بهره برداری از پروژه‌های تولیدی و اقتصادی بیشتری در استان در راستای رفع مشکل اشتغال باشیم.

رحمانی همچنین با بیان اینکه شرکت رنگ هلال با سرمایه گذاری ۴۵ میلیارد تومان و اشتغال مستقیم ۱۰ نفر به بهره برداری رسید و گفت: مساحت زمین کارخانه بیش از ۲ هکتار است و میزان تولید سالانه انواع رنگ های ساختمانی صنعتی و ترافیکی به میزان ‌سه هزار تن است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: در دهه فجر امسال ۳۲ طرح اقتصادی با اعتبار یک هزار و ۱۰۵ میلیارد تومان مورد بهره برداری قرار گرفت که ۱۷ طرح مربوط به شهرستان بویراحمد است که می تواند به ارزش افزوده کمک کند.

۱۱۶پروژه با اعتبار ۱۸۶۱میلیارد تومان در شهرستان بویراحمد افتتاح و کلنگ‌زنی شد

رحمانی با بیان اینکه یکی از سیاست های دولت وفاق ملی حمایت از سرمایه گذاری با حفظ زنجیره تولید است اظهار داشت: طرح‌هایی که  قابلیت استانی داشته و دانش بنیان باشند و بتوانند در زنجیره ارزش نقش آفرین کنند به خوبی حمایت می شوند.

وی با تاکید بر اینکه ما به کمک تولید آمدیم و اصلی ترین کار حمایت از تولید و سرمایه گذاری است و حمایت از تولید اشتغال و سرمایه گذاری چرخه استان را به حرکت در می‌آورد، عنوان کرد: چاره ای نیست مگر اینکه تحرکات اقتصادی سرعت بگیرد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه همه باید متحد و همدل از تولید، اشتغال و سرمایه گذاری حمایت کنیم، بیان کرد: اولین نیروگاه خورشیدی چهار مگاواتی در شهرک سقاوه مارگون به بهره برداری می رسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha