ایوب فرامرزی امروز، ۲۱ بهمن در نشست خبری با خبرنگاران در شیراز، با اعلام این خبر گفت: پیمانکار قطعه هفتم آزادراه شیراز ـ اصفهان بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان مطالبه داشت که طی یکی دو ماه اخیر اعلام کرده بود، تا زمانی که تأمین مالی نشود، کار را پیش نمیبرد.
وی افزود: اداره کل اقتصادی و دارایی فارس با همکاری استانداری، راه و شهرسازی و ثبت اسناد و املاک ۹۰۰ میلیارد تومان از بدهیهای استان به پیمانکار را در قالب تهاتر تأمین کرد، به طوری که امروز سند زمینی به ارزش ۹۰۰ میلیارد تومان در قالب فرآیند مولدسازی به نام پیمانکار اصفهان ـ شیراز ثبت شده است.
فرامرزی همچنین از تأمین مالی چند پروژه دیگر استان فارس مانند ورزشگاه پارس، تکمیل پروژههای آبرسانی، احداث بیمارستان شماره ۲ نمازی، انتقال زندان عادلآباد شیراز به خارج از شهر، پردیسهای دانشگاه شیراز و... از طریق مولدسازی خبر داد.
دبیر ستاد تجهیز درآمد استان فارس با بیان اینکه مولدسازی فرآیند بسیار مطلوبی است که باید به جدیت دنبال شود، افزود: در بحث مولدسازی نخستین اقدام شناسایی اموال مازاد و کمتر مورد استفاده دستگاههای دولتی است که این اموال صرفا به هزینههای عمرانی و پروژههای نیمه تمام دستگاهها اختصاص داده میشود.
وی در عین حال این نکته را متذکر شد که اعتبارات به دست آمده برای هر دستگاه در فرآیند مولدسازی فقط برای همان دستگاه مورد استفاده قرار میگیرد و ادامه داد: اعتبار حاصل از فروش اموال ۱۰۰ درصد به استان می رسد و در اختیار مدیر دستگاه مربوط قرار میگیرد.
فرامرزی با بیان اینکه تاکنون ۴۳۱ مورد ملک مازاد در فارس شناسایی شده و ۶۵ مورد آن به ارزش ریالی ۱۳۵ میلیارد تومان به فروش رسیده است، افزود: ۱۱ مورد هم با بانکها در زمینه فروش اموال مازاد به ارزش ۲۰۰ میلیارد تومان همکاری داشتهایم.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان فارس بیان کرد: از مجموع املاک شناسایی شده ۱۲۹ ملک مربوط به دانشگاه علوم پزشکی پزشکی شیراز، ۱۰۲ ملک مربوط به آموزش و پرورش، ۴۷ ملک مربوط به سازمان جهاد کشاورزی، ۲۳ مورد مربوط به بانک سپه، ۱۷ ملک مربوط به بهزیستی و مابقی مربوط به سایر دستگاههاست.
وی با بیان اینکه املاک میراثی، اوقافی و حقوقی شامل فرآیند مولدسازی نمیشوند، افزود: ۱.۴ هکتار از زمینهای اداره کل ورزش و جوانان به عنوان زمین مازاد شناسایی کردیم و با ارزشافزایی، درآمد آن را برای تکمیل ورزشگاه پارس اختصاص خواهیم داد. ارزش این زمین ۷۰۰ میلیارد تومان محاسبه شده است و تا پایان سال آینده درآمد آن در اختیار این اداره کل برای تکمیل ورزشگاه قرار خواهد گرفت.
فرامرزی در ادامه سخنان خود به تبیین عملکرد سرمایهگذاری خارجی استان فارس در ۱۰ ماهه سال جاری پرداخت و گفت: اخذ مجوز سرمایهگذاری خارجی برای ۲۲ طرح به ارزش بالغ بر ۱۸۸ میلیون دلار از مهرماه سال گذشته تاکنون از جمله این اقدامات بوده است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی فارس همچنین از اخذ ۱۲ مجوز سرمایهگذاری خارجی به ارزش بالغ بر ۱۳۵ میلیون دلار در ۱۰ ماهه سال ۱۴۰۳ و رشد ۱۵۰ درصدی نسبت به عملکرد سرمایهگذاری خارجی مصوب استان در کل سال ۱۴۰۲ معادل ۵۴ میلیون دلار خبر داد.
وی همچنین گفت: سیزدهمین مجوز سرمایهگذاری خارجی به ارزش ۶۸۰ میلیون دلار در طرح تولید برق از طریق خورشید و گاز فلر در آذر سال جاری بهطور مشترک برای استانهای فارس، ایلام و خوزستان صادر شده است.
فرامرزی از اشتغالزایی بالغ بر ۱۵۰۰ نفر در طرحهای سرمایهگذاری خارجی طی یک سال اخیر در فارس خبر داد و گفت: صدور مجوز سرمایهگذاری خارجی برای ۷ طرح دیگر استان در بخشهای صنعت، گردشگری، بهداشت و درمان به ارزش ۴۰ میلیون دلار در دستور کار مرکز خدمات سرمایهگذاری قرار دارد.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی فارس همچنین گفت: جذب سرمایهگذاری خارجی در ۱۰ ماهه سال جاری رشد چشمگیری داشته که به میزان ۱۰ میلیون دلار بوده است.
انتهای پیام
نظرات