• شنبه / ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۹:۴۱
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403112015297
  • خبرنگار : 30105

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان تاکید کرد:

حوزویان از همه لحظات عمر طلبگی خود نهایت استفاده را ببرند

حوزویان از همه لحظات عمر طلبگی خود نهایت استفاده را ببرند

ایسنا/سیستان و بلوچستان نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: حوزویان از همه لحظات عمر طلبگی خود نهایت استفاده را ببرند و در راستای خدمت رسانی تلاش کنند.

آیت الله محامی عصر امروز، شنبه ۲۱ بهمن، در اختتامیه شانزدهمین جشنواره علامه‌حلی‌ (ره) که در محل حوزه علمیه امام‌جعفر صادق (ع) زاهدان برگزار شد افزود: ما باید از افراط و تفریط پرهیز کنیم و اگر مطرح می کنند که عدالت به تنهایی موجب امنیت می شود و دیگر نیازی به سلاح نیست حرف اشتباهی است چرا که همه افراد تن‌ به قانون و مقررات نمی دهند و گاهی برای برخورد نیاز به قوه قهریه هم وجود دارد و البته از سوی دیگر بدون عدالت هم‌ امنیتی تحقق پیدا نخواهد کرد.

ایت الله محامی بیان کرد: اگر فساد و بی عدالتی رواج پیدا کند طبق سخن امام علی (ع) در نهج البلاغه خطاب به مالک اشتر مردم شورش کرده و امنیت از بین خواهد رفت لذا به هر دو ابزار سلاح و عدالت در کنار هم نیاز داریم و طبق آیه شریفه« أَشِدّاءُ عَلَی الکُفّارِ رُحَماءُ بَینَهُم» باید با کفار و شخصی که تن به ‌قانون و حق نمی دهد باید برخورد صورت گیرد و در میان دوستان هم باید اقامه عدل کرد که متاسفانه گاهی در کشور به این مسئله توجه نمی شود و مقام معظم رهبری نیز در بیانات خود مطرح می‌کردند که در بحث شعارِ عدالت پیشرفتی مطلوبی که باید داشته باشیم نداریم و فردای قیامت مشخص می شود که هر یک ما در این دنیا چه کرده ایم .

وی با قدردانی از دست اندر کاران و همه کسانی که با ارسال آثار در جشنواره علامه حلی شرکت کرده اند عنوان کرد: امیدواریم رتبه استان سیستان و بلوچستان در جشنواره ملی علامه حلی رشد روز افزون داشته باشد و اگردر این مسیر کاستی هایی ‌وجوددارد باید به تدریج به دنبال حل آن باشیم.

وی افزود: نکته‌ای که وجود دارد این است که این رزق و روزی صرفا جنبه مادی ندارد و جنبه‌های علمی نیز می‌تواند جز رزق و روزی باشد و مثلا یک نفر استعداد خوبی در حوزه درسی دارد که از فضل خداوند به او عطا شده است و باید آن را با دیگران شریک شود.

وی افزود: این رزق و روزی می تواند در سایر مسائل هدایتی، معنوی، اخلاقی و پژوهشی هم حاکم باشد برای مثال ‌شما اگر این فهم‌ و ‌شعور اجتماعی دارید باید احساس مسئولیت کنید و آن را با دیگران تقسیم و به آن ها آموزش بدهید و استادی که برای تربیت و رشد فکری طلبه خود وقت‌می‌گذارد باز مصداق همین موضوع است و ‌باید علم ، فهم و بصیرت خود را با دیگران تقسیم کند.

آیت الله محامی بیان کرد: به نظر بنده اگر جشنواره ای برگزار می شود و گزارشی ارائه می‌گردد هم استاد و هم طلبه باید از همه وقت خود استفاده کنند چرا که اگر عمر صرف کار شد باعث آباد شدن زندگی می شود و در غیر این صورت مفت از دست رفته و خدا نکند که عمر انسان صرف معصیت شود .

وی ادامه داد: از جمله ویژگی های حضرت امام خمینی (ره) نظم و استفاده دقیق از وقتشان بود و ایشان هنگامی که سر سفره غذا می نشستند تا زمانی که همسرشان نمی آمد دست به غذا نمی‌زدند و در همان حین قرآن تلاوت می کردند و همین زمان کوتاه را هم از دست نمی‌دادند و اگر این طاعت و بندگی نباشد دل می میرد وسرمایه عمر از دست می‌رود و بعد همین شخص توانست در جهان معاصر نقش بزرگی ایفا کند .

آیت الله محامی گفت: هر چقدر زمان بگذاریم به همان میزان پیشرفت می کنیم و ‌خداوند در حضرت امام خمینی (ره) که معصوم هم نبود به میزانی ظرفیت قرار داده بود که با استفاده از عمرش چنین شخصیتی را به وجود آورد و در حال حاضر نیز مقام معظم رهبری از جمله چنین شخصیت هایی هستند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: علامه حلی (ره) که جشنواره نیز به نام ایشان برگزار می شود با وجود امکانات کم در آن زمان مدرسه سیار داشت و حتی در حین سفر نیز درس را تعطیل نمی‌کردند و در مسیر کتاب می نوشتند و حال اگر ما اگر می خواهیم رشد کنیم باید این گونه عمل کنیم و از وقت خود به بهترین شکل بهره ببریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha