• جمعه / ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ / ۲۱:۲۵
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1403111914495
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی:

راهبری اصلی جامعه به دست بانوان تمدن‌ساز است

راهبری اصلی جامعه به دست بانوان تمدن‌ساز است

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی گفت: در نگاه تمدنی امامین انقلاب، رهبری و راهبری اصلی جامعه به دست بانوان تمدن‌ساز است که این عامل مهم با معرفی و تبیین هویت واقعی بانوی مجاهد اسلامی فارغ از افراط و تفریط‌های فرهنگ‌های غربی و شرقی به زن محقق می‌شود.

حجت الاسلام سید محمود حسینی در آیین افتتاح دوره آموزشی «بانوی مجاهد» در اداره‌کل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی اظهار کرد: این دوره‌ها فرصتی برای توانمندسازی نیروهای دغدغه‌مند و متعهد است و امیدواریم شرکت‌کنندگان استفاده کامل را از مباحث مطرح در این دوره ببرند چراکه طراحی و اجرای آن حاصل چندین سال مطالعه و بررسی است و اساتید حاضر در آن از شاخص‌ترین چهره‌های کشوری در حوزه تخصصی خود هستند.

وی در ادامه افزود: تحقق اهداف این دوره در وهله اول منوط به بهره‌برداری کامل شرکت‌کنندگان از مباحث مطروحه و در مراحل بعدی نمود یافتن عینی و میدانی آموزش‌های ارائه شده در عرصه عمومی جامعه است چون بانوانی که ملقب به صفت مجاهد است، در ابتدا نیازمند برخی ابزار، اطلاعات، توانمندی ها و امکانات است تا بتواند در هجمه تمام عیار فرهنگی کنونی دشمن به فرهنگ ایرانی و اسلامی، فرماندهی میدان جنگ نرم را بر عهده گیرند.

وی خاطرنشان کرد: همانطور که مقام معظم رهبری تاکید کرده‌اند، بانوان مسلمان و مجاهد ایرانی پس از بانوان مجاهد صدر اسلام، الگو و معلم ثانی زنان جهان هستند و در جنگ ترکیبی که اکنون در همه ابعاد با آن مواجه هستیم، بانوی مجاهد علاوه بر داشتن اطلاعات کامل در عرصه های مختلف، باید شیوه های موثر و کارآمد بکارگیری این اطلاعات و آموزش ها را نیز دارا باشد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی لازمه این عامل مهم را خودسازی و ارتقای سطح فردی دانسته و گفت: یکی از اهداف برگزاری دوره‌هایی چون «بانوی مجاهد» استفاده از این ظرفیت‌ها و توانمندی‌های فردی برای ایجاد تشکل‌ها و گروه‌های منسجم در عرصه فرهنگی و اجتماعی است چراکه در نگاه تمدنی امامین انقلاب، رهبری و راهبری اصلی جامعه به دست بانوان تمدن‌ساز است و امیدواریم با معرفی و تبیین هویت واقعی بانوی مجاهد اسلامی فارغ از افراط و تفریط‌های فرهنگ‌های غربی و شرقی به زن، در مسیر زمینه‌سازی ظهور مهدی فاطمه(س) گام برداریم.

راهبری اصلی جامعه به دست بانوان تمدن‌ساز است

زن الگوی سوم کنش‌گری فعال در جامعه و مادری دلسوز برای خانواده است

مشاور و مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی گفت: الگوی زن پیشران در جامعه اسلامی مبتنی بر نگاه بلند رهبری تعریفی است که در آن زن الگوی سوم کنش‌گری فعال در جامعه و مادری دلسوز برای خانواده است.

زهرا کوهی در مراسم آغاز بکار دوره کشوری «بانوی مجاهد» در تبریز با بیان اینکه امام خمینی (ره) و انقلاب شکوهمند اسلامی زمینه را برای حضور حداکثری بانوان در عرصه های مختلف فراهم کرد، اظهار کرد: عنوان بانوی مجاهد اهمیت این موضوع را به ذهن متبادر می‌کند که باید ابتدا نقش بانوان در مباحث تمدنی انقلاب اسلامی تعریف شود و در این زمینه باید دغدغه‌های فرهنگی رهبری در حوزه هایی خانواده، فرزندآوری، جوانی جمعیت و نظایر آن را در اسناد بالادستی به طور عمیق و جدی مطالعه کنیم و بر اساس و در راستای چشم اندازهای ترسیمی در این اسناد اقدام و عمل کنیم.

وی ادامه داد: بررسی انگاره های مطرح در مورد زنان، خانواده و جمعیت کاری است که در امور بانوان استانداری در سطح کشوری و استانی به صورت تخصصی در حال انجام آن هستیم تا نقش بانوان در حوزه امیدآفرینی در سطح جامعه با توجه به تاکیدات رهبری در این خصوص تبیین شود و در این میان باید رابطه بسیار مهم زنان و خانواده پررنگ شود.

وی تشریح کرد: الگوی زن پیشران در جامعه اسلامی مبتنی بر نگاه بلند رهبری تعریفی است که در آن زن الگوی سوم باید کنش‌گری فعال در جامعه و مادری دلسوز برای خانواده باشد و نه مانند غرب نگاهی کالامند و یا ماهیت محصور و محدود مرسوم در فرهنگ شرق بر نقش زن در خانواده و جامعه حاکم شود.

مشاور استاندار آذربایجان شرقی افزود: نقش زن در سند پیشرفت نقش مادری و همسری است اما کارکردهای اجتماعی فعالیت های بانوان نیز مورد تاکید جدی است و بانوان کنشگر و الگو بدون شک بدون همراهی خانواده و همسران خود امکان فعالیت ها و کنشگری های فرهنگی و اجتماعی حداقلی را نخواهند داشت و همانگونه که مقام معظم رهبری تاکید کرده اند، اولویت اول بانوان باید خانواده و در مراحل بعدی فعالیت های اجتماعی و فرهنگی باشد.

وی با اشاره به اهمیت و تاثیر کارکردهای اجتماعی بانوان در ارتقاء یا تنزل جایگاه خانواده در سند پیشرفت گفت: بانوان تاکتیک و محتوای لازم برای حضور و فعالیت در عرصه‌های مختلف جامعه را در قالب اسناد بالادستی چون سند پیشرفت در اختیار دارند اما آنچه مغفول مانده، تکنیک و ظرف استفاده از این بسترها است که باید بانوان فعال و کنشگر با استفاده از فرصت‌هایی چون همین دوره‌های آموزشی نسبت به شناسایی، آموزش و بکارگیری آن‌ها اهتمام کنند.

وی خاطرنشان کرد: تقویت اعتماد بنفس و خودباوری بانوان و مادران، ایجاد میل و رغبت بانوان به فعالیت‌های اجتماعی، افزایش و ارتقا جایگاه زنان با تبیین حقوق و مسئولیت‌های آن‌ها، تقویت عدالت اجتماعی و جنسیتی با حضور زنان در عرصه‌های مختلف، ارتقای جایگاه زنان با تقویت سرمایه‌های اجتماعی آنان، تحول اساسی در چرخه تعلیم و تربیت با توجه به نقش معلم اولی آنان در خانواده و حتی برای همسران و اعتلای نقش مادری در خانواده‌ها تنها بخشی از موضوعات مورد تاکید در اسنادی چون سند الگوی پیشرفت و الگوی سوم زن مسلمان هستند که باید در برنامه‌ریزی‌ها و اجرای برنامه‌ها مورد توجه باشند.

کوهی تاکید کرد: با پیشرانی بانوان مجاهد، فعال و کنشگر باید به سمت آینده سازی از طریق آینده پژوهی و آینده نگاری حرکت کنیم، اتفاقی که اکنون با شتاب در دنیا در حال رخ دادن است و بدون شک حضور بانوان فعال استان در دوره‌های آموزشی چون بانوی مجاهد می‌تواند بستری مناسب برای تربیت افراد توانمند و مورد نیاز برای تحقق چنین هدفی باشد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی، دوره کشوری «بانوی مجاهد» با حضور ۲۰۰ نفر از بانوان فعال آذربایجان شرقی در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی با سرفصل‌هایی چون آشنایی با مکتب امام، اخلاق اسلامی، کنشگری اجتماعی، الگوی زن مسلمان، راه‌حل‌های اقناع‌سازی به همت اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان ۱۸ تا ۲۰ بهمن در تبریز برگزار می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha