• جمعه / ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۹:۱۸
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1403111914431
  • خبرنگار : 50348

هفته پانزدهم لیگ برتر فوتبال بانوان؛

سپاهان با پیروزی به استقبال خاتون می‌رود

سپاهان با پیروزی به استقبال خاتون می‌رود

ایسنا/اصفهان تیم فوتبال بانوان سپاهان در هفته پانزدهم لیگ برتر سریال‌ دبل‌هایش را ادامه داد.

 دیدار تیم‌های فوتبال بانوان فولاد مبارکه سپاهان و طاران البرز در چارچوب هفته پانزدهم لیگ برتر امروز، جمعه ۱۹ بهمن در ورزشگاه قدس برگزار شد که با سه امتیاز دیگر برای سپاهانی‌ها به پایان رسید.

رها یزدانی، فاطمه عادلی، ملیکا متولی، هاجر دباغی، الهام فرهمند، مرضیه نیکخواه، زهرا پورحیدر، ثنا صادقی، زهرا علی‌زاده، روژین تمریان و زهرا احمدزاده ترکیب ابتدایی بیان محمودی در سپاهان بودند.

طلایی‌ها در نیمه اول بر خلاف تلاش‌های مکرر به گل نرسید، اما در ۴۵ دقیقه دوم با افزایش فشار حملات روی ارسال کرنر الهام فرهمند توسط ملیکا متولی در دقیقه ۶۰ به گل ۳ امتیازی بازی رسید.

متولی در دیدار رفت و برگشت برابر تام اصفهان نیز توانست دو گل حساس طلایی‌پوشان را به ثمر رسانده و سه امتیاز سپاهان را کسب کند.

شاگردان بیان محمودی با این پیروزی ششمین پیروزی رفت و برگشتی را نیز رقم زدند تا طاران نیز به جمع رقبای دبل‌شده اضافه شود و با پیروزی به استقبال فینال زودرس هفته بعد برود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha