محمد حلوایی امروز ۱۸ بهمن ماه در نشست کمیسیون انرژی و محیط زیست کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین المللی و کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اهواز اظهار کرد: کمیته ICC ایران میتواند به اهداف و چارچوبهای پیش روی کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی اهواز در محدوده خوزستان و حل چالشهای استان در این بخش کمکهای شایانی کند.
وی افزود: عضویت کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی اهواز در کمیسیون انرژی ایرانی ICC و همکاری مداوم در حوزههای مختلف میتواند زمینهساز حل بسیاری از چالشهای استان خوزستان در بحث انرژی و همچنین مسایل زیست محیطی باشد.
به گزارش ایسنا، رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی اهواز گفت: قرار است با همکاری کمیسیون انرژی ICC ایران تفاهمی در خصوص چگونگی ایجاد یک پلتفرم تامین مالی برای رفع آلودگیهای متاثر از گازهای فلر در استان در نظر گرفته شود.
حلوایی ادامه داد: حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد از انرژی ایران در خوزستان تامین و بخش عمدهای از صادرات و نفت و گاز از خوزستان انجام میشود اما بخش عمده آلودگی ناشی از سوختن فلرها برای این تولیدات در خوزستان است.
وی افزود: تفاهمنامه با کمیسیون انرژی ICC ایران در راستای ایجاد یک پلتفرم تامین مالی برای رفع آلودگیهای متاثر از گازهای فلر در استان کمک بسیار خوبی به رفع آلودگی محیط زیستی و رفع ناترازی گاز و انرژی میکند.
همزیستی میان محیط زیست و توسعه چالش اساسی خوزستان است
ناصر مقدسی معاون بین المللی کمیته ایرانی ICC در نشست کمیسیون انرژی و محیط زیست کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین المللی و کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اهواز اظهار کرد: استان خوزستان هاب انرژی ایران است و یکی از مناطق مهم از منظر اقتصاد ملی است که باید به آن به صورت ویژه توجه شود.
وی افزود: در خوزستان از ظرفیت ها و مواهب بسیاری برخوردار هستیم و همچنین شرکت های توانمندی در حوزه انرژی دارین اما این شرکت های فعال به ویژه در حوزه صنعت نفت و انرژی دارای چالش هایی هستند که باید نسبت به حل این چالش ها اقدام شود.
مقدسی با بیان اینکه چگونگی همزیستی میان محیط زیست و توسعه یکی ازمهمترین چالش های خوزستان است، گفت: با توجه به سیاست های کمیسیون انرژی اتاق اهواز، مهمترین ضرورت این کمیسیون، داشتن ارتباط با حوزه های بین المللی و پر کردن شکاف دانشی از طریق آموزش است و ICC می تواند به این بخش کمک شایانی کند.
معاون بین المللی کمیته ایرانی ICC با اشاره به دیگر نیازمندی های کمیسیون انرژی و محیط زیست اتاق اهواز عنوان کرد: در خصوص صادرات و ملاحظات در این زمینه برای حفظ منافع شرکت های داخلی نیز بحث هایی با اعضای این کمیسیون مطرح کرده ایم. همچنین برای تسهیل تجارت مدل های قراردادی مشخصی را تامین کرده ایم که اعضای کمیسیون اتاق اهواز می توانند با همکاری ICC از این ظرفیت ها بهره مند شوند.
مقدسی ادامه داد: تامین مالی و سرمایه گذاری در حوزه بهینه سازی مصرف و استفاده از انرژی های تجدید پذیر که محصول آن کاهش الودگی است با همکاری کمیته ایرانی ICC در کشور و به ویژه استان خوزستان به منظور کاهش آلودگی هوا قابل اجرا است.
وی افزود: در این زمینه کمیته ICC با اتاق اهواز ظرف مدت کوتاهی تفاهم نامه ای نتیجه گرا و مبتنی بر هدفی مشخص منعقد خواهد کرد تا براساس آن فعالیت های خوبی را در راستای اهداف مورد نظر پیش ببریم.
معاون بین المللی کمیته ایرانی ICC با بیان اینکه کاهش ۵۰ درصدی مصرف انرژی و تنوع بخشی به سبد انرژی با اصول کنوانسیون های بین المللی همسویی دارد و در تضاد با منافع کشور ما نیست، گفت: اگر مدیریت انرژی به درستی در ایران انجام شود علاوه بر اینکه می توانیم به تعهدات بین المللی پایبند باشیم، می توانیم شاهد اثرگذاری مثبت و منافع این کار در کمک به حفظ محیط زیست کشور باشیم.
انتهای پیام
نظرات