• پنجشنبه / ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۶:۲۱
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1403111813781
  • منبع : نمایندگی مازندران

رئیس پلیس پیشگیری استان مازندران اعلام کرد

برنامه‌های ویژه پلیس‌ برای کاهش سرقت از صنوف در ایام پایانی سال

برنامه‌های ویژه پلیس‌ برای کاهش سرقت از صنوف در ایام پایانی سال

ایسنا/مازندران رئیس پلیس پیشگیری استان از برنامه‌های ویژه پلیس برای پیشگیری و کاهش سرقت از صنوف در ایام پایانی سال خبر داد.

سرهنگ مهدی خادمی امروز ۱۸ بهمن در جمع خبرنگاران ‌اظهار کرد: با توجه به نزدیک شدن به ایام پایانی سال و افزایش فعالیت‌های تجاری در بازار، پلیس برنامه ویژه‌ای را برای کاهش و پیشگیری از سرقت در سطح صنوف و امنیت مغازه‌ها و فروشگاه‌ها در نظر گرفته است.

وی افزود: از اواخر بهمن ماه سال جاری طرح استقبال از بهار با هدف تامین نظم و امنیت در مراکز تجاری و خرید، بازارها، بانک‌ها، طلا فروشی‌ها اجرایی خواهد شد و گشت‌های پلیس در مناطق تجاری به طور چشمگیری افزایش خواهند یافت.

سرهنگ خادمی به اهمیت همکاری صنوف با پلیس در اجرای این طرح اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه در این ایام بازدید کارشناسان پلیس از صنوف پرخطر افزایش می‌یابد، لازم است صاحبان صنوف و کسبه ضمن رفع معایب اعلامی، نکات ایمنی را جدی بگیرند تا از هر گونه خطرات احتمالی در امان باشند.   

رئیس پلیس پیشگیری استان مازندران، افزود: صاحبان صنوف و کسبه می‌توانند برای ایمنی بیشتر ازتجهیزاتی مانند سامانه مها، دزدگیر، دوربین مداربسته و درب‌های ضد سرقت استفاده کنند و با مراجعه به شرکت‌های خدماتی حفاظتی و مراقبتی انتظام که تحت نظارت پلیس پیشگیری فعالیت می‌کنند؛ برای محل کسب خود، نگهبانی مطمئن استخدام کنند.

کشف ۴ کیلو و ۲۳۰ گرم موادمخدر تریاک درسوادکوه

فرمانده انتظامی شهرستان سوادکوه از دستگیری ۴ قاچاقچی مواد مخدر و کشف ۴ کیلو و ۲۳۰ گرم موادمخدر تریاک خبر داد.

سرهنگ سعید مهدوی در تشریح این خبر بیان کرد: ماموران پلیس مبارزه با موادمخدر در پی کسب خبر مبنی بر جابجایی و پخش مواد مخدر توسط یک عامل افیونی، بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: مأموران پلیس مبارزه با موادمخدر شهرستان با همکاری مأموران پلیس مبارزه با موادمخدر استان با انجام تحقیقات پلیسی و بررسی میدانی متهمان را در حال انتقال مواد مخدر با خودروی شخصی پژو پارس شناسایی و در اقدامی غافلگیرانه توقیف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان سوادکوه با اشاره به دستگیری موفقیت آمیز متهم، تصریح کرد: ماموران پلیس مبارزه با موادمخدر در بازرسی از خودروی سواری توقیفی، ۴ کیلو و ۲۳۰ گرم موادمخدر تریاک را کشف کردند.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ مهدوی ادامه داد: در این خصوص متهمان دستگیر و پس از تشکیل پرونده برای اقدامات قانونی به مرجع قضایی تحویل داده شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha