• پنجشنبه / ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۶:۱۰
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403111813772
  • منبع : نمایندگی فارس

عضو شورای شهر:

ورزشکاران صدرا را دریابید

ورزشکاران صدرا را دریابید

ایسنا/فارس رئیس کمیسیون فرهنگی ورزشی شورای اسلامی شهر صدرا با بیان اینکه یکی از اصلی‌ترین مشکلات این شهر به حوزه ورزش برمی‌گردد، از مسئولان استان فارس خواست تا به ورزشکاران صدرا توجه کنند.

خداکرم فیروزمند امروز، ۱۸ بهمن در آیین استقرار نماینده اداره ورزش و جوانان در شهر صدرا گفت: از آغاز شورای ششم استقرار نماینده اداره کل ورزش و جوانان در صدرا یکی از جدی‌ترین مطالبات شورا بود. در این سه سال قول و قرارها و وعده‌های زیادی داده شد و شورا حتی تا وزارتخانه نیز موضوع را پیگیری کرد.

وی تصریح کرد: ورزشکاران در غیاب متولی ورزش در صدرا به شورا مراجعه می‌کنند، درحالی که دامنه دغدغه‌های و وظایف شورا گسترده است و امکان و تخصص پیگیری خواسته‌های آنان را ندارد، فقط می‌تواند زبان مردم باشد.

فیروزمند، استقرار متولی ورزش را خبری خوش برای جوانان شهر صدرا دانست و افزود: ورزشکاران و جوانان شهر جدید صدرا تا کنون تنها امیدشان به شورای شهر اسلامی شهر بوده و به ما مراجعه می کنند، اما برخی فرآیندهای اداری و قوانین حاکم بر شهرداری اجازه نمی‌دهد آن‌گونه که انتظار دارند اقدام کنیم. 

رئیس کمیسیون فرهنگی ورزشی شورای اسلامی شهر صدرا با اشاره به ظرفیت و استعدادهای ورزشی در این شهر گفت: ورزشکاران در سطح قهرمانی بسیاری در صدرا زندگی می‌کنند که برای کوچکترین امکانات ورزشی دچار مشکل هستند. ورزشکار دومیدانی‌کار برای تمرین هر روز باید به شیراز سفر کند. ما در شهر صدرا قهرمان پارالمپیک داریم که نیازهای خاص خود را دارد.

فیروزمند تصریح کرد: صدرا دومین شهر پرجمعیت استان فارس است که بیش از ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد، مسلما در شهری با این جمعیت ورزشکاران متعدد فعال هستند که این ورزشکاران باید دیده شوند و نیازهای آنها احصا و برطرف شود.

عضو شورای اسلامی شهر صدرا در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع سرانه ورزشی پرداخت و گفت: در صدرا زمین با کاربری ورزشی کم نداریم، انتظار این است این اراضی شناسایی و برای آن‌ها برنامه‌ریزی شود تا سرانه ورزشی افزایش یابد.

وی افزود: با توجه به اینکه صدرا در نمودار اداری اداره‌کل ورزش و جوانان زیر مجموعه شهرستان شیراز است و نماینده ورزش و جوانان شهرستان شیراز در این شهر مستقر شده، انتظار است که شهر جدید صدرا در برنامه‌های شیراز دیده شود و از اعتبارات دولتی که برای شیراز اخذ می‌شود، ‌بهره‌مند شود.

رئیس کمیسیون‌های حقوقی و فرهنگی، ورزشی شورای اسلامی شهر صدرا همچنین با اشاره به اقدام سازمان فرهنگی شهرداری صدرا در شناسایی ایثارگران ساکن در این شهر گفت: سازمان فرهنگی شهرداری در حال شناسایی خانواده‌های جانبازان و شهدای ساکن صدرا است و در کنار آن شناسایی ورزشکاران و نخبگان را نیز در دستورکار ‌دارد.

وی افزود: افرادی که توسط سازمان فرهنگی شهرداری صدرا شناسایی نشده‌اند، می‌توانند با مراجعه به این سازمان اطلاعات خود را ثبت کنند، شهرداری نیز تا جایی که امکانش باشد در روزهای مختص این افراد، فعالیت‌هایی را انجام خواهد داد. 

فیروزمند به فعالیت‌های کمیسیون حقوقی و فرهنگی ورزشی شورای شهر صدرا اشاره کرد و گفت: استقرار دادگستری و آموزش و پرورش از برنامه‌های این کمیسیون بود که با پیگیری شورا و همکاری همه نهادها، مستقر شدند. آخرین اداره‌ای نیز که به مناسبت دهه فجر در صدرا استقرار پیدا کرد، اداره ورزش و جوانان است.

عضو شورای اسلامی شهر صدرا بیان کرد: ما تاکید کردیم که نماینده ورزش و جوانان مستقر در صدرا تنها مختص ورزش نباشد و موضوع جوانان و حمایت از آن‌ها را نیز در برنامه خود قرار دهند.

رئیس کمیسیون فرهنگی ورزشی شورای اسلامی شهر صدرا به برنامه‌های فرهنگی دهه فجر و اعیاد شعبانیه نیز اشاره کرد و گفت: در مراسم‌ فرهنگی بخش عظیمی از بار فرهنگ شهر را شهرداری و قرارگاه فرهنگی به دوش می‌کشند و جای اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی در صدرا خالی است. 

فیروزمند تاکید کرد: با توجه به جمعیت صدرا و ضرورت بهره‌مندی ساکنان شهر از برنامه‌های مختلف فرهنگی می‌طلبد پیگیری‌ها به سمت استقرار اداره فرهنگ ارشاد اسلامی در صدرا برود و شورا اسلامی شهر صدرا به عنوان نماینده مردم این موضوع را مطالبه کند.

به گزارش ایسنا، همزمان با دهه فجر طی مراسمی با حضور مسئولان شهری صدرا، فرزاد مهکویی به عنوان سرپرست اداره ورزش و جوانان این شهر منصوب شد. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha