• پنجشنبه / ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۲:۳۳
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1403111813573
  • خبرنگار : 50225

رئیس کمیسیون خدمات شهری مجمع کلانشهرهای کشور:

مافیای زباله‌گردی می‌خواهد مدیریت پسماند را به اتحادیه‌ها بسپارد

مافیای زباله‌گردی می‌خواهد مدیریت پسماند را به اتحادیه‌ها بسپارد

ایسنا/خوزستان رئیس کمیسیون خدمات شهری مجمع کلانشهرهای کشور با هشدار نسبت به اعمال نفوذ مافیای زباله‌گردی و مدیریت بیرونی پسماند، بر لزوم تدوین پیش‌نویس کامل و جامع اصلاح قانون مدیریت پسماند تاکید کرد.

مهدی یعقوبی در چهل و پنجمین نشست کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران که امروز (۱۸ بهمن‌ماه) در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: در این نشست‌ها سعی می‌شود مشکلات بیشتر کلانشهرها در دستور کار بررسی شوند. ذیل این کمیسیون، نشست مدیران عامل سازمان‌های سامان‌دهی مشاغل برگزار و مسائل جمع‌بندی می‌شود تا به تدوین دستورالعمل و آیین‌نامه یا انتقال تجربه‌ها منجر شود. امیدواریم تا پایان امروز خروجی‌های مناسبی داشته باشیم.

به گزارش ایسنا، وی افزود: باید از ظرفیت نمایندگان مجلس برای بهبود شرایط شهری استفاده شود و مطالبه‌گری و پیگیری جدی در این خصوص داشته باشیم.

رئیس کمیسیون خدمات شهری مجمع کلانشهرها گفت: قرار است امروز قانون مدیریت پسماند چکش‌کاری نهایی شود، زیرا اگر به آن توجه نشود مشکلات گریبانگیر شهرداری‌ها خواهد بود.

وی بیان کرد: در حوزه پسماند، رانت‌ها و مافیای زباله‌گردی و مدیریت بیرونی پسماند وجود دارد و می‌خواستند در قانون پسماند، شهرداری را تنها پاسخگو کنند و مدیریت را به دست اتحادیه‌ها بسپارند اما این مساله، شهر را به هرج و مرج می‌کشد و از کنترل خارج می‌کند.

یعقوبی بیان کرد: امیدواریم با خرد جمعی، پیش‌نویس کامل و جامعی در خصوص اصلاح قانون مدیریت پسماند ارائه دهیم تا با همراهی مجلس شورای اسلامی تصویب و به عنوان قانون ابلاغ شود.

وی با اشاره به استفاده از تجربه‌های کلانشهرها در سامان‌دهی مشاغل شهری گفت: باید در این نشست‌ها این مسائل مطرح شود تا راه‌های اشتباه دوباره تکرار نشوند. خروجی این نشست‌ها منجر به ارائه دستورالعمل خواهد شد.

رئیس کمیسیون خدمات شهری مجمع کلانشهرها تصریح کرد: موضوع دیگر این است که موارد نیازمند در قوانین، باید از این جلسات و کمیسیون‌ها خارج شوند.

وی بیان کرد: در حوزه اوراق مشارکت، یکی از مشکلات ما این است که تنها در حوزه اتوبوس و مترو و نهادینه شده است و سهم آن در خدمات شهری در حال کاهش است در حالی که باید از ظرفیت اوراق مشارکت در حوزه خدمات شهری از جمله در زمینه توسعه شبکه آبیاری فضای سبز و مدیریت پسماند استفاده شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha